Konserter i Göteborgsområdet – veckan 12-18 november-2018

Måndag 12 november

Becca Mancari/Blue House (Pustervik Matsalen)

Pustervik skriver; ”Becca Mancari är det senaste stjärnskottet på den unga, alternativa Nashvillescenen. Dotter till en Italiensk-Irländsk prästfader och Puertoricansk moder var hennes uppväxt i ständig förändring – från vaktmästarjobb i södra Florida till låtskrivande bland tågluffare i Blue Ridge Mountains och spirituellt sökande i Indien.

Hennes musikaliska begåvning och starka personlighet gjorde hennes debutalbum ”Good Woman” från 2017 både efterlängtad och kritikerhyllad (hyllad av NPR och #19 på Rolling Stone Magazine’s Country/Americana Album of The Year). Plattan är fylld av svävande folk-rock, luftiga popmelodier och atmosfärisk indie i stil med Mazzy Star eller Beck’s mer jordnära stunder.

”Good Woman” är både familjär men flyttar gränser inom den redan vida americanagenren. “Our hope is that we’re doing something that respects the roots but also has space and the galaxy in it.” förklarar Mancari, något hon med känsliga gitarristerna Juan Solorzano och Blake Reams (steel) tillsammans med lyhörda producenten Kyle Ryan (från Kacey Musgraves band) lyckas med fenomenalt på sin debut.

En minst lika stark sida av plattan är de starka, ärliga och sårbara texterna. Mancari’s kamp att förena sin tro med kärlek, sexualitet och samhällets syn på minoriteter visar upp en stor personlighet med säker identitet och ett enormt hjärta redo att omdefiniera synen på saker som så ofta delar upp och skiljer människor åt.

Hemma i Nashville har Becca Mancari redan hunnit bli en etablerad profil, tillsammans med vännerna Brittany Howard (Alabama Shakes frontfigur) och folksångerskan Jesse Lafser har hon populära sidoprojektet Bermuda Triangle (hyllade av Rolling Stone) och hon har turnerat med namn som Margo Price, Hurray For The Riff Raff, SUSTO och Julien Baker.

Förband; Blue House. American/Folkindie-band från Göteborg

—————————————————————————————————————

Tisdag 13 november

Walter Trout/Richard Tehler (Pustervik Stora Klubben)

Arrangören KB West skriver: Walter Trout har ett hjärta som slår för den moderna bluesrockscenen. Han är respekterad av det gamla gardet, vördad av det yngre och avgudad av de fans som kommer fram och hälsar efter varje konsert. Efter fem decennier i branschen är Trout en talismanfigur och en del av det lim som håller samman bluesgemenskapen i en tid då den bredare världen aldrig har varit så uppdelad. Med nytt album i bagaget ger han sig åter ut på vägarna och i höst besöker han Göteborg för en konsert på Pustervik den 13 november!

I hans senaste album ”We Are All In This Together” medverkar fjorton A-listestjärnor – inklusive namn som Joe Bonamassa, Kenny Wayne Shepherd, John Mayall och Randy Bachman. Genom att skriva en originalsång till var och en har Walter Trout gjort ett av de mest spännande albumen i sin karriär och funnit tröst efter ett antal solo-album och sin nästan dödliga leversjukdom 2014.

Walter Trout startade sin solokarriär 1989 och har genomgående varit framgångsrik. Han turnerar outtröttligt och formligen spottar ut klassiska album som inkluderar ”Life In The Jungle” (1990), genombrottet ”Walter Trout” (1998) och det politiskt taggade ”Blues For The Modern Daze” (2012). Han har vunnit internationellt erkännande och haft en stadigt växande försäljning i en notoriskt sviktande bransch.

Walter Trout: Guitar and vocals
Ted Zig Zag – keyboards. vocals
Johnny Griparic -Bass and vocals
Michael Leasure: Drums and vocals
Andrew Elt: Guitar and vocals

Gitarristen och sångaren Richard Tehler startade sin karriär på Göteborgs bluesscen i tonåren. Sedan dess har han medverkat många gånger på flera av de större bluesfestivalerna i landet såsom Göteborg Blues Festival och Åmåls Bluesfest.

Några höjdpunkter är Notodden Blues Festival 2007 och support till bland andra John Mayall. Richard håller just nu på att spela in sin debutskiva. Ni kan förvänta er en blandning av blues och rock.

Moneybrother-akustisk trio (Stora Teatern)

Arrangören skriver; ”Moneybrother har en given plats i den svenska rockhistorien för den eufori han injicerade i musiksverige under 2000-talet. Nu är det dags för nästa kapitel i berättelsen. Efter Så Mycket Bättre och med ett nytt album som ser dagens ljus inom kort åker nu Anders ”Moneybrother” Wendin ut på en akustisk turné i trioformat runt Sverige i höst.

Med på turnén följer också den erkände fotokonstnären Jakob Felländer, som med hjälp av projektioner kommer ge showen ett starkt visuellt uttryck. Det kommer att bli intimt, men som alltid med Moneybrother, inspirerat och besjälat.

”För många år sen gjorde jag en akustisk turné. Det finns något starkt i att det inte låter så starkt. På nåt sätt kommer man närmare publiken. De nya inspelningarna är på svenska. En del av texterna är ganska långa och berättande. Det känns bra att åka ut och förklara vad man sjunger om, som en lång releasefest.” – Anders Wendin, September 2018

Onsdag 14 november

Trampled By Turtles (Pustervik Stora Klubben)

Rootsy skriver; ”Äntligen kan Rootsy presentera Trampled by Turtles, ett av världens mest inflytelserika bluegrassband. Med sju studioalbum (och ett liveinspelat) i kappsäcken kommer de nu till Skandinavien i november.

Det finns få band som är så högt hållna av sina samtida som just Trampled by Turtles. Och såklart finns det mängder av anledningar till det. Men den omisskännliga spelglädjen och fingertoppskänslan är nog de starkaste skälen. Deras mycket finstämda variant av bluegrass funkar för de flesta. Inte märkligt alls då de har element av andra americana-genrer i både melodier och harmonier.

David Simonett, leadsång, gitarr och munspel, omges av musiker som tillsammans gör bandets distinkta sound tajt som en hästsadel en riktigt varm sommardag i Minnesota.

För det är där de kommer ifrån, Duluth, Minnesota. Ni vet där uppe i Fargo-trakterna, för er som har era film och tv-referenser nära hjärtat.

Tim Saxhaug spelar bas , Dave Carroll hanterar banjon, Erik Berry mandolinen och Ryan Young spelar fela med den äran.”

Eyolf Dale – Wolf Valley (Nefertiti)

Nefertiti skriver; ”Två miljoner gånger har bandets senaste platta ”Return to Mind” (mars 2018) strömmats på Spotify. Så vad är nu detta för musik som nästan välter Spotifykiosken? Popjazz, Kamasi Washington eller…. ?  Nädå, det är ett slags kammarjazz, ömsom suggestiv och laddad, ömsom ”bara” otroligt vacker:

Musiken framförs av åtta av Norges bästa jazzmusiker i sin generation, inklusive trumlegenden Audun Kleive.Vibrafon, violin och tre blåsare ingår, förutom rytmsektionen. Bandnamnet ”Wolf Valley” är för övrigt Eyolfs eget namn på engelska. Från Nefertiti kommer bandet resa vidare till den klubbens holländska motsvarighet, Bimhuis i Amsterdam.

Chris Kläfford- The Imagine Tour (Stora Teatern)

Storan skriver; ”Publiken har tagit den 29-åriga sångaren Chris Kläfford från Lindesberg till sina hjärtan, till och med världsartister som Bryan Adams hör till den ständigt växande fanskaran. Adams fick via kontakter höra några av Chris låtar och skickade direkt en hälsning att han gillade vad han hörde.

Chris Kläfford vann Idol 2017. Detta efter en höst präglad av ett enormt stöd från publiken som drabbats av hans känsliga tolkningar av låtar som Imagine och Utan dina andetag. Just Imagine, från Idols slutaudition, är det klipp som fått mest visningar någonsin på Idols YouTube-kanal. Hans debutsingel Treading Water tog sig direkt upp på Spotify-listans förstaplats. Han fick även en platinaskiva för låten.

Peter Harryson & Bengt Magnusson (Kustens Hus)

Peter Harryson varvar skrönor och anekdoter med högst personliga tolkningar av våra mest folkkära trubadurer: Nils Ferlin, Evert Taube, Cornelis Vreeswijk, Birger Sjöberg och Olle Adolphson och andra. Ackompanjatören Bengt Magnusson är en av Sveriges bästa gitarrister.

Molle Molin Band (Café Hängmattan)

Arrangören skriver; ”Molle Molin Band har en bred och tidlös repertoar med mycket blues- och soulkänsla i botten. Molle är en “nyansernas mästare” med massor av dynamik och dynamit i spelet och en röst kryddad av soul. Roger och Tove är ett radarpar med ett gott öra för genren. Janne kompletterar med ett skönt träskigt slidespel.”

Molle Molin, sång & gitarr, Jan Carlsson, gitarr, Tove Molin, bas, Roger Mörck, trummor

———————————————————————————————————

Torsdag 15 november

Black Stone Cherry/Monster Truck  (Pustervik Stora Klubben)

Black Stone Cherry

Arrangören KB West skriver: ”20 april släpps Black Stone Cherrys efterlängtade sjätte studioalbum: ”Family Tree”. Det är ett monster till skiva som hyllar artisterna som banat väg för BSC: Led Zeppelin, Cream, Muddy Waters och Faces bland annat. Kvartetten från Kentucky har enligt egen utsago hittat helt ny energi – och nu längtar vi efter det nya albumet

Southern rock idag är Black Stone Cherry. Deras sound lockar lika delar nostalgiker som nyfunna älskare av genren. Med låtar som ”White Trash Millionaire”, ”Blame It On The Boom Boom”, “Lonely Train” och “Me and Mary Jane” är Black Stone Cherry ett band med hits – och låtar som måste upplevas live.

Bandet har turnerat världen över och fyllt arenor. De har spelat med artister som Def Leppard, Lynyrd Skynyrd, Motörhead och många fler. Och de har spelat för fulla hus i Sverige – ett flertal gånger.”

Kassia Klein (Stora Teatern)

Storan skriver; ”De har redan släppt två singlar ihop – ”En vinternatt” (2016) och ”Såg du röken” (2017). I år får vi mer musik från Maja Gödicke och Kåre Vernby (Farväl till ungdomen), under nya duonamnet Kassia Klein. Albumet ”Death To All Things Pop”, som de arbetat fram på distans, släpps under hösten.

Vi skrev albumet under 2017 från två ställen, Göteborg och Stockholm, utan att träffas fysiskt. Det har varit skönt att det inte finns några krav på att ses och vara trevlig, att stå för saker face to face och hålla på som man gör IRL, berättar Maja Gödicke.

Popartisten bakom sololåtar som Ligga still och 1920 kallar sitt projekt ihop med Kåre Vernby (som gjort musik under namnet Farväl till Ungdomen) för en intensiv, kreativ relation på distans. De brukar båda beskrivas som personliga, berörande och nära i sitt artisteri. Att inte sitta i samma rum och jobba hjälpte faktiskt till att behålla den där nakenheten och nerven även i deras samarbete.

Nu har duon hittat ett gemensamt namn – Kassia Klein. Maja Gödicke förklarar:
– Vi ville ha en gemensam pseudonym, som författare använder sig av. Kassia var en bysantisk poet och kompositör på 800-talet, och Klein tog vi efter Yves. Den blåa färgen har varit en slags klangbotten för oss, och vi gillar konsekvensen i hans arbete. Vi gillar också att Kassia Klein låter som en Harlequin-författare. För mig personligen är Kassia Klein ett skyddsrum där en får lov att vara ärlig, känslig, svag och drömmig. 

I höst ger Kassia Klein även konserter, på tre utvalda teatrar: Victoriateatern i Malmö, Stora Teatern i Göteborg och Kulturhuset Stadsteatern (Hörsalen) i Stockholm.

Carl. Einar Häckner (Kungsbacka Teater)

MMS Trio (Unity Jazz)

Unity skriver; ”En av stadens finaste pianister förärar oss med ett besök. Många av väskustens bandledare väljer Simon som en vapendragare i sina projekt. När ni hör honom spela förstår ni varför. Slut upp med oss och njut av en lyrisk pianotrio!

”MMS trio består av Simon Westman – piano, Magnus Bergström – kontrabas och Magnus Gran – trummor. De har spelat ihop sedan 2010, och repertoaren består till stor del av kompositioner signerade pianisterna Bill Evans och John Taylor. Under åren har repertoaren växt, och till dags dato är det en skön blandning av musik som trion kommer att framföra.”

—————————————————————————————————————-

Fredag 16 november

Per Gessle´s Roxette (Scandinavium)

Från Scandinavium 16 nov-18

 

Arrangören skriver; ”Europaturné med Roxettes mäktiga katalog av hits i fokus och finalen förlagd till Sverige. Fredagen den 16 november är det dags för Göteborg och Scandinavium

Som bekant tvingades bandets sångerska Marie Fredriksson av hälsoskäl avsluta sitt turnerande med Roxette våren 2016, strax innan gruppens tionde studioalbum ”Good Karma” kom ut. Ställd inför detta faktum beslöt sig Gessle för att kanalisera sin energi till att skriva nytt material för ett svenskt soloprojekt som spelades in i Nashville senare samma år. Inspelningarna gjordes med en kombination av hans långvariga samarbetspartners Christoffer Lundqvist, Clarence Öfwerman, Anders Herrlin och Helena Josefsson, kompletterat med några av Nashvilles bästa studiomusiker.

Gessle understryker att det delvis nya bandet redan under sommarturnén visade att de klarar av alla sidor av Roxettes musik; från de efterhängsna powerpophitsen till de majestätiska balladerna, som fortfarande spelas dygnet runt på classic pop-radion över hela världen. Och dessutom lovar han att gräva lite djupare i låtkatalogen för att hitta några överraskningar.”

Ron Carter´s Foursight (Nefertiti)

Nefertiti skriver; ”Denna kväll bjuder Ron Carters Foursight på en musikalisk resa med låtar från diverse album. Du får lyssna till allt från albumet ”Dear Miles” standardrepertoar till olika välkända original-kompositioner hämtade från hans långa karriär.

Ron Carter är en riktig legend inom jazzen, listan på musiker han samarbetat med är lång och imponerande. Många känner säkert redan till hans medverkan i Miles Davis Quintet, utöver detta är han även hedersdoktor vid två universitet och Professor Emeritus vid institutionen för musik vid The City College of New York. Carter är ytterst verksam som musiker och turnéerar ständigt, med mer än 2500 skivinspelningar i ryggen kan man absolut se fram emot en kväll i världsklass.

Ron Carter –b., Renee Rosnes –p., Jimmy Greene –sx. och Payton Crossley –tr.

Little Jinder (Pustervik Stora Klubben)

Pustervik skriver; ”Det finns många rockstjärnor. Men inte alla rockstjärnor kan backa upp det med musikalisk genialitet. Little Jinder kan. De senaste åren har hon, bortom rubriker, TV-program och sociala medier, stått för några av Sveriges mest unika och formidabla poppärlor. I helgen gjorde hon sommarens enda spelning på festivalen Way Out West i Göteborg – en spelning som hyllats brett av både fans och kritiker. I fredags släpptes den nya singeln Pinnochio, och i höst väntar ett nytt album med namnet Hej då.

Little Jinder hör till den nya skolans popstjärna som inte drar sig för att säga hur det verkligen är – både på och utanför scenen. Med ärligheten i första rummet har Josefine Jinder tagit den svenska popen till en ny nivå, och är idag en given popstjärna för emoji-generationen. Hennes uttryck är alltjämt unikt, och hon lyckas med smittsamma melodier, innovativa produktioner och ett personligt om än universellt berättande förmedla historier som ingen annan.”

Tomterock (Trädgårn)

Little Charlie And His Rhythm Combo (KoM musikbar)

Bjuder på elektrifierad old school blues, jump, swing och rock’n’roll mm

Carl Krantz gitarr/ sång,Johan Johansson piano, Lars Mellqvist bas och Roger Mörck trummor. ”Elektrifierad Old School blues, jump, swing och rock n roll.

Creedence Tribute ! “The Midnight Special Tour” (Kungsbacka Teater)

Arr.skriver; ”Efter den succéartade och utsålda konserthusturnén hösten 2017 och våren 2018 är det nu dags för Creedence Tribute att åka ut på de svenska vägarna igen. Den här gången med en helt ny show, ”The Midnight Special Tour”.

Publiken återigen uppleva, låtarna och nya intressanta och roliga historier om ett av världen största rockband, vars musik för evigt lever kvar hos gamla och nya fans. Creedence Tribute är så nära originalet att man faktiskt upplever som att det är Creedence Clearwater Revival som står på scenen”

Mattiias Alkberg – Alla är sämst /Stora Teatern)

Storan skriver; Alla är sämst är en två timmar lång musikföreställning av och med Mattias Alkberg. Två akter där Alkbergs musik från sina 15 år som soloartist löper som en röd tråd.

Alla är sämst handlar om tiden. Inte bara samtiden utan tiden som kontext, som begrepp och som argument. Finns tid? Finns kronologi? Vad är frihet? Vad är fångenskap? Vad är livet?

Det handlar också om ensamheten, sportkillarna, kulturtanterna, grannarna, vännerna, familjerna, maskinerna, borgarna, hajarna, vargarna, borgarna, klackarna, lönerna, drönarna, stjärnorna och så vidare och så vidare. Om att skriva ut och bort sig själv, allmängiltiggöra.

Mattias Alkberg och hans band delar scenen med skådespelaren Kristine Gulbrandsen. Manus är skrivet tillsammans med Linda Wincent som också står för regi. Föreställningen är en samproduktion mellan Teg Publishing, United Stage och Norrbottensteatern.”

Kari Ikonen Trio (Unity Jazz)

Unity skriver; ”Kari Ikonen Trio har varit aktiva sedan 2012. Deras två album “Bright” och ”Beauteous Tales and Offbeat Stories” på tyska bolaget Ozella, har blivit internationella succéer, vilket fört bandet på turnéer med spelningar på klubbar och festivaler överallt i Europa och i Japan, Sydkorea, Ryssland, Turkiet, Australien och USA. KIT:s tredje studio-album Wind, Frost & Radiation släpptes i Maj 2018 av Ozella Music !!!

Nu har Kari Ikonen trio precis landat hem från en magisk turné med den amerikanska saksofonisten, Tony Malaby. Trion skall spela en konsert på Enjoy Jazz festival, i Heidelberg, Tyskland på onsdag innan dom kommer till Unity Jazz på fredagen. ”

 ———————————————————————————————-

Lördag 17 november

Avantgardet (Pustervik Stora Klubben)

Arrangören Woody West skriver; ”Avantgardet ger sig återigen ut på en omfattande Sverigeturné. Den startar i anslutning till releasen av bandets tredje skiva på två och ett halvt år. Det hyllade indiebandet gör tolv spelningar i Sverige under de kommande månaderna.

Efter sommarens stora hit ”Ut i natten” kom den 7 november albumet ‘Alla känner apan’ där det hyllade samarbetet med Jocke Åhlund fortsätter. Men trots den högintensiva produktionstakten i studion är det ändå som liveakt Avantgardet blivit mest omtalade.

Cats And Dinosaurs– Releasemaskerad (Musikens Hus)

Arr. skriver; ”Göteborgs eget tradjazz-avantgarde är tillbaka med sin tredje skiva! Med punkig gammeljazz och vänsterfeministiska texter på svenska har Cats and Dinosaurs på kort tid blivit ett kultfenomen världen över. Med flitigt turnérande, två skivor i bagaget, hemmasnickrade stop motion-videos och en aldrig sinande hybris har de byggt upp en publik som de flesta unga jazzband bara kan drömma om. Låtar som ”Jobba mindre!”, ”Varning till dom rika” och ”Manligheten är ett socialt problem” har tagits upp i Sveriges kampsångskanon och sjungs på demonstrationer och manifestationer över hela landet.

Nu blickar Cats and Dinosaurs mot större horisonter och släpper sin första skiva på engelska: The Shape of Swing to Come! Skivan har crowdfundats av fansen och bjuder både på några av bandets hits i engelska versioner och ett gäng helt nya låtar. Musikaliskt kan den sammanfattas med Yngwie Malmsteens klassiska devis: mer är alltid mer! Men hur ska allt detta firas då undrar du? Med maskerad såklart!!! Några veckor efter att Cats and Dinosaurs kommit hem från skivans releaseturné i Tyskland, slår dom upp portarna till Musikens Hus och Den Stora Releasemaskeraden.

Kvällen bjuder på livespelning av den nya skivan, dans, festligheter och överraskningar. Och såklart maskeradtävling med priser till bästa superhjälte-, och superskurkkostymen.

Jaded Jane (Nefertiti)

Nefertiti skriver; ”För Jaded Jane som består av Bröderna Axel och Adam Jane Olsson har musik alltid varit lika naturligt som att andas – och nu är de aktuella med det nya albumet ”Salvation” som är nästa steg i deras musikaliska evolution.

”Salvation” är inspelat på Queen’s legendariska Neve 8048 mixerbord som numera står i Svenska Grammofonstudion där bröderna har haft ett långt och inspirerande samarbete med ljudkonstnären Åke Linton, den tredje medlemmen i JADED JANE.

Tillsammans har de här fortsatt utveckla dessa själfulla, melodiska ljudlandskap som de tidigare gett sig ut på. Den 17 november släpps ”Salvation” och samma kväll står bröderna på den legendariska klubben Nefertitis scen i Göteborg.

Axel Jane -s, p, synth, drum machine, dans.
Adam Jane –s, g, b.

Jan Lundgren/GWO (Kronhuset) kl 14

an Lundgren, piano
Mattias Svensson, kontrabas
Zoltán Csörsz Jr, trumset
Göteborg Wind Orchestra

Martin Sjöstedt Trio (Unity Jazz)

Unity skriver; ”Mannen som kan all jazz! Ömsom basvirtuos ömsom pianoekvilibrist. Ett musikaliskt vidunder. Martin Sjöstedt angör Unity med Adam Ross och Niklas Fernqvist för att spela lite hederlig pianotrio. Ljuvligt på alla vis.

The Jazz Preachers – A Tribute to The 50’s (Restaurang Ester, Kungsbacka)

Från Esters 17 november-18
Esters 17 nov-18

 

Arr. skriver; ”Gruppen bildades 2002 och vann 2004 en riksomfattande jazztävling. Vi hämtar vår repertoar från den period i jazzhistorien som vi uppfattar som jazzens guldålder – 50-talet.

Den typiska sättningen var trumpet, tenorsax, piano, bas och trummor. Den sättningen var typisk för Art Blakey and the Jazz Messengers, Horace Silver och Miles Davis för att nämna några storheter.

Vi har utökat detta med en sångerska. Bandet har på senare tid gjort en nystart med två nya medlemmar: Jonathan Gustavsson trumpet och flygelhorn (2017) Kat Hermans kontrabas (2018) Övriga i bandet sedan tidigare: Rune Leander saxofon och flöjt Lars Strömberg piano Stina Engström sång Anders Söderling trummor.”

Erika Baier & the Business (S/S Marieholm)

Erika Baier sång, Bonne Löfman gitarr, Arman Sikiric munspel, Patrik Norrmanbas, Michael Johansson trummor.

Mays Hounds (KoM musikbar)

KoM skriver;”…levererar en härlig blandning av sydstatsrock, country och blues!!

Sång: Maria Ekstrand Högström, Gitarr: Göran Larsson,, Bas: Johan Wikström, Trummor: Hasse Kosonen Vornane

————————————————————————————————————–

 

Christian Kjellvander/Bo Mehr (Pustervik stora Klubben)

Pustervik skriver;”En av Sveriges starkaste röster på turné! Den 26 oktober släpptes Christian Kjellvanders nya skiva, som fått namnet Wild Hxmans. Hans nionde album.

Genom sju råa och övertygande låtar i gränslandet mellan folk, blues, americana och  jazz talar Kjellvander till oss om avsked, flykt och sensationen i att anlända till en ny värld. Tillsammans med sitt band skapar 42-åringen ett sound som andas ett pulserande lugn, samtidigt som han slänger sig huvudstupa mellan intimitet och ett dynamiskt, djupt mörker. I stunder känns det som om musiken försvinner, för att sedan blixtsnabbt åter komma till ytan, glänsande transparent.

De mångfacetterade låtarna bärs upp av Christian Kjellvanders distinkta röst, som bär ekon av Leonard Cohen, Tim Hardin and David Sylvian. En röst, så smärtsamt närvarande, som lyser ännu starkare i den blixtrande övertygelsen om att känslor – rutinmässigt dolda i vardagen – kommer att stiga till ytan.”

Föract; Malmöbaserade musikern Erik Mellerstedt (Nightmen, Marcus Norberg and the Dissapointmens m.fl.) med soloprojektet Bo Mehr

Johan Boding & Night Of Queen – Freddie Forever (Lorensbergsteatern)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *