Konserter i Göteborg med omnejd 1- 6 december 2018

Lördag 1 december

Timo Räisänen (Stora Teatern)

Storan skriver; ”Sveriges okrönte indie-konung bjuder på en konsert utöver det vanliga. ”En Timokonsert” i tre sättningar – Timo med band, Timo sjunger Ted samt Timo helt solo – och det utlovas även låtar vi aldrig hört spelas live förut.

Göteborgssonen Timo Räisänen gjorde sig under 2010-talet ett namn som en av Sveriges största soloartister. Solokarriären tog direkt fart när Timo Räisänen upptäcktes som Håkan Hellströms sidekick och gitarrist, och med sin energiska scenpersonlighet och sina karaktäristiska körstämmor blev han snart signad av Razzia Records som kort därpå gav ut det finstämda popalbumet “Lovers are Lonely” – uppföljt upp av den rockigare “I’m Indian” innehållande bland annat megahiten “Fear No Darkness Promised Child”.

Timo har stått som vinnare i P3 Guld vid två tillfällen och “Timo sjunger Ted” var en av Sveriges bokade akter under sommaren 2016.

Med en gedigen låtkatalog och hundratals gig i ryggen släppte Timo sin efterlängtade debut på svenska i september 2017 – albumet “Tro, hat, stöld”. Under sommaren 2018 har Timo turnerat runt om i landet och efter att återigen ha vunnit både publikens så väl som medias hjärtan står det nu klart att Timo Räisänen kommer till de anrika spelställena Stora Teatern i Göteborg och Vasateatern i Stockholm med “En Timokonsert” – Timo extra allt i de olika konstellationer han turnerat med genom åren

Steely Band feat. Ole Börud (Nefertiti)

Ole Börud

Nefertiti skriver; ”Tribute-bandet Steely Band bjuder på en helkväll i Steely Dan-anda! Med sig har de den norska sångaren och gitarristen Ole Børud som tillhör en av Europas främsta inom funk/soul/gospel-genren.

Med en repertoar hämtad från hela Steely Dan och Donald Fagens produktioner såväl tidiga som sena plattor, alltifrån debutskivan ”Can’t buy a thrill” till och med comebacken ”Two against nature”. Missa inte detta gyllene tillfälle att få höra Steely Dan-hits så som Peg och Josie (för att nämna några).

Laura Cortese & Dance Cards/The Goodbye Girls (Musikens Hus)

Musikens Hus skriver; ”Laura Cortese & Dance Cards kommer från Boston, Massachusetts och är ett band som inspireras av olika erfarenheter och omvandlar dessa till ett häftigt musikaliskt landskap. Det är brett, men tydligt. Det är inte ett strängband, inte en stråkkvartett, inte en a cappella grupp eller indie band, men på något sätt allt detta på en gång men fast rotad i sin identitet som folkinstrumentalister. Det är äventyrligt och komplext musik levererad med kraft och hjärta.
Medlemmar: Laura Cortese, Valerie Thompson, Jenna Moynihan, Natalie Bohrn.

The Goodbye Girls från USA, Sverige och Kanada bjuder publiken en mix av amerikansk roots musik, Bluegrass och Old-time. Molly Tuttle, Brittany Karlson, Lena Jonsson och Allison De Groot är bland de skickligaste akustiska musikerna du kan hitta, och tillsammans skapar de ett sound som är nytt, spännande och fylld med rå energi. Med flera internationella turneér bakom sig, och bokningar på bland annat Newport Folk Festival är The Goodbye Girls ett band på väg framåt i rasande fart.

Deer Tick (Pustervik Stora Klubben )  kl 23

Pustervik skriver; ”Alt.countryrockbandet Deer Tick och deras karismatiske ledare John McCauley har länge skapat sin musik på gränsen mellan det folkrocksinfluerat vackra och sköra och det rebelliskt punkrockigt förbannade om en trasig tillvaro och fullständig förtvivlan.

Deer Tick är ett oförtröttligt band som genom åren tillbringat ett par hundra nätter per år på scenen där de förädlat sin förening av berusad punk , AM-radio-hits, barbandsblues, countrysjäl och allt annat som fångar deras djupa passion för klassisk amerikansk rock ’ n’ roll.  Deer Tick är ett av de bästa amerikanska rockbanden av sin tid, med obeveklig tro på magin och kraften på en kultur  som för alltid förändrat världen.

Senaste steget längs deras romantiska bakgator är förra årets dubbelskivsläpp – klassiska folkrocksplattan Deer Tick Vol. 1 och den slamriga garagepunkplattan Deer Tick Vol. 2. Albumen kan ses som två sidor av samma mynt, eller som två versioner av samma vision spelade som lågmält eller larvigt. Tillsammans handlar Deer Tick ändå alltid om country, punk, folk, rock och blues som förenas i en härligt sammanhängande kulturkrasch.

Föract Joanna Barbera

Freddie Forever! – Johan Boding (Kungsbacka Teater)

Arrangören skriver;” Under 2016-17 hyllades Queen och Freddie Mercury ett femtiotal gånger med showen ”Freddie 70 Years”. Responsen var översvallande! Mottagandet från publiken kan bara sammanfattas med två ord – total succé !

Nu är uppföljaren ”Freddie Forever” här och bakom produktionen står Erik Rynefors. På scen regerar Johan Boding, alias ”King of Queen”, uppbackad av Night of Queen Band & Choir. Night of Queen bildades 2008 med målet att låta så likt originalet som möjligt och att all musik ska framföras live.

Freak Kitchen (Pustervik Stora Klubbben)

Arrangören skriver; ”Freak Kitchen är aktuella med ny skiva och turné. Confusion To The Enemy är titeln på trions nionde fullängdare som släpps 21 september. Plattan följs upp av resa runt jorden där konserter på Pustervik i Göteborg och Fryshuset Klubben i Stockholm i december blir kröningen på den skandinaviska delen av Confusion On The Road. I februari kastar bandet sig över Europa innan det bär av än längre bort.

Mattias IA Eklundh (gitarr, sång), Christer Hysén (bas, sång) och Björn Fryklund (trummor) har gjort sig ett namn runt världen på grund av lika delar frenetiska som avslappnade konserter; rått, svettigt och humoristiskt. Musiken har sina rötter i hårdrock men influenser från så vitt skilda stilar som klassisk indisk musik till pop via Igor Stravinskij finns invävt. Freak Kitchen går inte kategorisera utan bör upplevas på plats.

Tomterock (Trädgårn)  spelas till 15 dec

Trädgårn skriver; ”Tomtefar själv Björn Kjellman tar hjälp av sina nissar Andreas Johnson, Velvet, Jennifer Brown och Black Ingvars för att ge oss en svängig, skrattande och sjungande helkväll. En ösigare julshow har aldrig visats i Göteborg. Släpp fram din inre tomte och upplev julen på riktigt. Trädgår’ns nissar har fejat, donat, pyntat, syltat, gravat, dukat, putsat och eldat för att förbereda årets bästa julbord.

Kapellmästare: P-O Nilsson
Har turnerat flitigt med rocklegender som Joe Lynn Turner, Bobby Kimball, Joseph Williams, Fergie Fredriksen och Graham Bonnet från Toto och Rainbow, band annat i konserterna ”Legends” och ”Rock Icons”. På Trädgår’n såg vi honom senast i julshowen ”Royal Christmas” 2016. Han har skrivit musiken till musikalerna Pelle Erövraren, Nils Holgerssons underbara resa och Ettore Scolas ”En alldeles särskild dag” som får premiär på Helsingborgs Stadsteater våren 2019.

Regi: Anders Butta Börjesson
Denne Lindome-son har arbetat med de flesta artister och regisserat närmare 40 shower, liksom bland mycket annat sommarturnén Diggiloo i åtta år, NK:s prestigefulla modevisningar, invigningen av EM i friidrott 2006 och inte minst de första epokgörande säsongerna av Cabaret Lorensberg. Senast koreograferade han Folkoperans i Stockholm bejublade sceniska version av ”Förklädd Gud”, där han också var en av åtta professionella sånga

Freddie Nyström Band (KoM musikochbar)

Blues och bluesrock på svenska .Freddie Nyström gitarr/ sång, Staffan Dahl Hammond, Gunnar Kungur bas, Ulf Jansson trummor

Beches Brew West Coast Edition (Studio HPKSM,Storgatan 22)                kl 16

Livejazz med Thomas Jäderlund och Thomas Gustafsson på saxofoner, Göran Klinghagengitarr, Stefan Bellnäs bas och Bengt Berger trummor

The Casuals (S/S Marieholm)

 

Spelar rhythm’n’blues så som den lät på 50-talet i Amerikas sydligare stater.

Martin Bällgren, sång

Conny Aidanpää, gitarr

Erik Billander, bas

Magnus Rydh, keyboard

Tommy Johansson, trummor

Fredrik Kronkvist feat. Jeff Tain Watts & Orrin Evans (Unity Jazz)

Unity skriver; ”Fredrik Kronkvist fortsätter sitt korståg för den hårdsvängande jazzen. Under sin karriär har han släppt skivor med en imponerande frekvens och alltid med några av planetens bästa musiker. På desenauste albumet är det inget undantag. Här kommer han med sin vapendragare Martin Sjöstedt och två amerikanska supermusiker. Inga mindre än Orrin evans och Jeff Tain Watts.
Orrin Evans är pianisten som hörts med Christian Mcbride, The bad plus och hundratals namnkunniga musiker. En stark egen röst på den globala jazzscenen.

Jeff ”Tain” Watts är demontrummisen som knappast behöver en närmre presentation. Det finns inte en världsstjärna som han inte spelat med. Många menar att Tain är en världens genom tidernas bästa trummis och nämns ofta bredvid hjältar som
Elvin Jones och Tony Williams.

Yaya Men (Porter Pelle, Klippan)

Ingo Molin sång/ perc., Mille Andersson gitarr/ sång, Lasse Lindberg bas/ sång

Mipso (Tryckhallen, Falkenberg)

 

Arr Rootsys skriver; ”Trots att de släppte sitt femte album i våras – ”Edges Run” – är det först det senaste året eller så som Mipso har blivit ett band som ’alla’ snackar om. Rolling Stone listade dem bland ”Artist You Need To Know och på årets AmericanaFest i Nashville var de ett av de hetaste namn. Det är därför med stor glädje och stolthet vi kan berätta att Mipso snart är på väg till Skandinavien för första gången.

Indie Americana-kvartetten Mipso – Jacob Sharp (mandolin, sång), Wood Robinson (bas, sång), Joseph Terrell (gitarr, sång) och Libby Rodenbough (fiol, sång) – är formade av spänningen mellan liberala Chapel Hill, där de bor och verkar, och de betydligt med lantliga och konservativa omgivningarna i North Carolina. Den akustiska stringband-traditionen möter countryrock och alt-country blandas med traditionella toner från Appalacherna. Ett på många sätt unikt sound som gör Mipso till ett av de mest spännande banden på Americana-scenen just nu.

————————————————————————————————————

Söndag 2 december

Gary Numan (Pustervik Stora Klubben)

Arrangören skriver; ”I våras gjorde den elektroniska pop-pionjären Gary Numan två fullsatta konserter i Stockholm och Malmö. I vinter återvänder ikonen till Sverige, tillsammans med supporten Nightmare Air, för en show på Pustervik den 2 december!

Gary Numan har varit en inspirationskälla för många stora artister, allt från Lady Gaga till Kanye West, The Foo Fighters till Prince. Med sin unika stil har han alltid lyckats samla fans inom så väl metal, hiphop, electronica och indiemusik utan att för den sakens skull kompromissa med sin egen musikaliska vision.
Numan har underhållit publiken i nära fyra årtionden. Han slog igenom sent 70-tal med den unika blandningen av gitarriff och den elektroniska ljudbilden som omedelbart gjorde honom populär. Under åren har han utvecklat en stil som kombinerar elektroniska beats med mörk pop.
Förra året kom senaste plattan “Savage (Songs From A Broken World)”, där temat lär ha kommit till som en reaktion på Donald Trumps beslut att låta USA lämna Parisavtalet. Albumet har benämnts som ett riktigt styrkeprov och har fått fina recensioner.
Missa inte chansen att se en av popens mest underskattade kultakt!

Förband  Nigtmare Air

Jazzfest (Kungsbacka Teater)

Max Lagers New Orleans Stompers

Max Lagers bildades 1979 för en spelning på ärorika Jazzhuset i Göteborg. Bandet spelar New Orleansjazz med inslag av blues och karibiska rytmer och har spelat på mängder av festivaler och jazzklubbar i England, Sverige, Danmark, Holland och Tyskland.
Någon ”Max Lager” har aldrig funnits i orkestern. Han är en fiktiv figur hämtad ur en roman.

Second Line Jazzband

är ett av Sveriges mest turnerande och framgångsrika jazzband. 14 cd och ca 4000 konserter i tolv olika länder är imponerande siffror. Bandet bildades i Göteborg 1989 och fyra medlemmar finns kvar än idag. Musiken Second Line spelar grundas alltid i den New Orleanska jazztraditionen, men repertoaren kan komma från Willie Nelson, Bob Dylan eller Pete Seeger likväl som Louis Armstrong eller George Lewis. Bandet konserter brukar kännetecknas av hög energi med originella improvisationer och arrangemang.

Max Lagers och Second Line är en variant på Flamingokvintetten och Arvingarna. Två ”Max Lagers söner” spelar sedan mer än trettio år tillsammans i Second Line.

Johan Johansson (Rest Dansken,Andra Långgatan 8)

Johan Johansson keyboard med Stefan Bellnäs bas,  Johan Håkansson trummor + Stefan Missios sång/ munspel, kanske klarinett

—————————————————————————————————————

Måndag 3 december

Mariah Carey (Scandinavium)

Arrangören skriver; ”Med en imponerande katalog som inkluderar hela 18 internationella listettor kommer Mariah att bjuda på sina största hits. Nutida klassiker som ”Hero”, ”Fantasy”, ”Always Be My Baby”, den globala superhiten ”We Belong Together” och många många fler.

Mariah Carey är en legendarisk musikikon, ett popfenomen, en enorm liveartist och världens bäst säljande kvinnliga artist genom tiderna. Hon har sålt 220 miljoner skivor och 17 av hennes 18 Billboard-ettor har hon skrivit på egen hand, inklusive ”Fantasy”, ”Always Be My Baby”, ”Hero”, ”Touch My Body”, ”One Sweet Day” och ”We Belong Together”. Det är mer än någon annan soloartist.

Mipso (Pustervik Stora Klubben)

Arr. Rootsy skriver; ”Trots att de släppte sitt femte album i våras – ”Edges Run” – är det först det senaste året eller så som Mipso har blivit ett band som ‘alla’ snackar om. Rolling Stone listade dem bland ”Artist You Need To Know och på årets AmericanaFest i Nashville var de ett av de hetaste namn. Det är därför med stor glädje och stolthet vi kan berätta att Mipso snart är på väg till Skandinavien för första gången.

Indie Americana-kvartetten Mipso – Jacob Sharp (mandolin, sång), Wood Robinson (bas, sång), Joseph Terrell (gitarr, sång) och Libby Rodenbough (fiol, sång) – är formade av spänningen mellan liberala Chapel Hill, där de bor och verkar, och de betydligt med lantliga och konservativa omgivningarna i North Carolina. Den akustiska stringband-traditionen möter countryrock och alt-country blandas med traditionella toner från Appalacherna. Ett på många sätt unikt sound som gör Mipso till ett av de mest spännande banden på Americana-scenen just nu.

Les Filles Des Illighadad (Nefertiti)

Nefertiti skriver; ”Les Filles De Illighadad kommer som namnet antyder från Illighadad i Niger. Musiken som dominerar är ”tende” – namnet kommer från en trumma gjord av getskinn. Tillsammans med polyfon sång och sparsmakad elgitarr skapar de en musik som påminner om den ökenblues som band som exempelvis Tinariwen gjort populär i hela världen. Det rytmiska elementet är också framträdande i gruppens hypnotiska musik.

Bandet består av Fatou Seidi Ghali gitarr, Alamnou Akrouni sång och Marlama Salah Assoulan på tende. De är det första kvinnliga bandet i en tradition, starkt dominerad av män, äntligen får vi chansen att höra den kvinnliga rösten som påverkar omvärlden om situationen i Afrika. Texterna handlar inte sällan om kärlek, om livet i byn och hur öknen formar de som bor i dess närhet. Det är stark nästintill rituell musik som till viss del också påminner om krautrock och minimalistiska kompositioner.

———————————————————————————————————-

Tisdag 4 december

Christopher Wollter och Åsa Fång (Stora Teatern)

Brel möter Piaf  – Rebellen och Sparven

Arr. skriver; ”Christopher Wollter och Åsa Fång är tillbaka i en exklusiv konsertföreställning där de tar sig an chansontraditionens två giganter, Edith Piaf och Jacques Brel. En enad kritikerkår har hyllat denna vackra, vemodiga och roande föreställning som gått för utsålda hus runtom i landet.

Vi får höra odödliga sånger om livet och kärleken som ges två perspektiv, mannens och kvinnans. Åsa och Christopher låter sången och musiken förena två självförbrännande och kärlekstörstande livsöden. Amsterdam, La vie en Rose, Ne me quittes pas och No je ne regrette rien är ett axplock av vad som kommer framföras ur den franska låtskatten. De ackompanjeras av virtuosa musiker: Bernt Andersson (piano, dragspel), Per Melin (trummor) och Michael Krönlein (kontrabas).

Lars Vegas Trio (Trädgårn)

Arr. skriver; ”Efter förra årets succékonserter inför utsålda hus, kan Sveriges största trio nu avslöja att de även i år återvänder till teatrarna runt om i landet. Det var i början av nittiotalet som Lars Vegas Trio på allvar blev en del av den svenska jultraditionen i och med den klassiska julskivan ”Lars Christmas”, som innehöll tidlösa hits som ”Kalle och hans vänner”, ”Hej tomtegubbar” och ”När får vi klapparna?”.

När trion ifjol bjöd in till tre jubileumskvällar på den anrika Scalateatern i Stockholm, med stämda gitarrer och tindrande ögon, blev gensvaret ifrån publiken enorm och biljetterna sålde slut på bara några få dagar. Med sin ödmjuka framtoning och extravaganta scenshow, är det svårt att inte ryckas med av bandet som själva säger sig vara i ”bättre form än någonsin”. Lars Christmas 25+  – både för dem som kan samtliga ingredienser till Rätansglöggen – och för alla som vill lära sig!

Kojo Funds (Pustervik Stora Klubben)

Pustervik skriver: ”I helgen avslutar denna brittiska superhypen Kojo Funds Gather Festival i Stockholm. Alla som missar får en ny chans redan i december när The Afro-Swing King återvänder, då för spelningar i Göteborg och Malmö. Biljetterna är släppta!

Med sitt banbrytande sound är Kojo Funds en av den brittiska musikscenens just nu största hyper. Östra London har fostrat många stjärnor – däribland Dizzee Rascal, Kano, Lethal B och Wiley – och Kojo Funds är nu den senaste att ansluta till denna samling tunga namn. Korad till The Afro-Swing King av allehanda supermedier har den 23-åriga talangen toppat listor och nått miljontals lyssnare världen över – ett kvitto på att hans alldeles egna sätt att lekfullt röra sig mellan genrer som grime, dancehall och R&B är en välkommet uttryck i tidens musiklandskap.

Med låtar som ”Fine Wine”, Abra Cadabra-samarbetet ”Dun Talkin” och ”Warning” har Kojo Funds på kort tid gått från att bli en lokal hype till en internationell angelägenhet – med all rätt.

——————————————————————————-

Onsdag 5 december

Slowgold (Nefertiti)  (Även 6 dec)

Nefertiti skriver; ”Slowgold är Amanda Wernes musikaliska alias. Hon skapar tidlösa, poetiska historier som bärs fram genom drömsk prärierock. En recensent beskrev musiken som ”att falla handlöst med vetskapen om att landa mjukt”.

Våren 2018 släppte Slowgold sitt femte album Mörkare. Men redan nu ska ett nytt album spelas in och konserterna på Nefertiti är en del av inspelningen. Vinterns enda konserter – nya låtar utlovas

Myrkur (Pustervik Stora Klubben)

Pustervik skriver; ”Ända sedan starten har danska Myrkur spelat i en helt egen liga. Den klassiskt skolade multiinstrumentalisten anför ett en-kvinne-projekt, som blivit känt för att kombinera den råa energin från andravågens black metal med himmelskt sofistikerade stämningar.

På den bländande debuten ”M” samarbetade Myrkur med medlemmar från Mayhem, Nidingr och Arch Enemy. Skivan slungade henne ut på den internationella metalscenen med turnéer tillsammans med Behemoth och Opeth samt stora festivaler som Hellfest och Wacken. Då 2015 sammanfattades stod den danska debutanten med famnen full av priser och lovord. Men framgången satte spår.

Kroppen reagerade på det höga tempot och hektiska turnerandet. Myrkur drabbades av sömnparalys och härjades av outhärdliga mardrömmar. Då hon inte längre kunde kämpa mot sömnen valde hon att omfamna de jagande mardrömmarna och processa allt hon upplevde i dem. Det blev grunden till albumet ”Mareridt”.

The Refreshments – Rock’n’roll X-mas med Nisse Hellberg (Kungsbacka Teater)

Arr. skriver; ”Räkna med en helafton i rock’n’rollens tecken – helt utan ”stilla nätter”. Förstärkta med blåsarna i The X-Mas Horns blir detta en julshow som det sprakar om!

The Refreshments :Joakim Arnell (sång & bas), Jonas Göransson (gitarr)
Mats Forsberg (trummor) och Johan J.B Blohm (piano & sång)

——————————————————————————————————-

Torsdag 6 december

Tove Styrke + Grant (Pustervik Stora Klubben)

Pustervik skriver; ” Efter turnerande runtom i världen är det nu äntligen dags för vår internationella stjärna Tove Styrke att komma hem – med sitt hyllade album Sway i bagaget – och göra flera konserter

Förutom att ha kuskat runt med poprojaliteter som Lorde och Kate Perry under våren, så väntar nu även egna turnéer i såväl England som USA i höst. Men trots att världen ropar hennes namn så ska givetvis Sverige och Norden först få sitt! Från de allra största scenerna till mer intima konsertupplevelser. Det blir en speciell höst. Vi hade inte förväntat oss något annat.

Support: GRANT
”Jag är så sjukt glad att få ta med mig GRANT ut på turné i höst! Hon är en fantastisk person och en fantastisk artist och det ska bli så kul att få göra det här tillsammans. Se till att ni kommer i tid till gigen för ni vill inte missa henne!”
– Tove Styrke

Nya stjärnskottet GRANT har under 2018 fått blomma ut och visat sin unika begåvning med framträdanden på stora festivaler som Way Out West såväl som på Grammisgalan, Allsång på Skansen och TV4 Nyhetsmorgon. Med sommarens hyllade debutalbum ”In Bloom” i bagaget avslutade GRANT i fredags sin första egna turné med en bejublad och fullsmockad konsert på Debaser Strand i Stockholm.

Doug Seegers (House of Gospel, Redbergsvägen 19, gamla biografen Flamman)

Arr. skriver; Doug Seegers med band. Doug har medverkat på Jills veranda (Jill Johnsson) och känd från olika Svenska TV shower. HoG Music medverkar preliminärt som förband i högsta hugg/volym! Tag med alla vänner, dom du känner, grannar och kära på en fantastisk kväll!

Divanhana (Musikens Hus)

Musikens Hus skriver; ”Med sitt filmiska och klangrika sound har de lyckats sammankoppla ett nutida urbant uttryck tillsammans med rötter ur den traditionella balkanmusiken, benämnd som ”sevdalinka”.

Sevdalinka står för en folkmusikgenre med lång tradition i Bosnien-Hercegovina, som även är mycket populär i Montenegro, Serbien, Kroatien och Makedonien. Ursprungligen kommer ordet från turkiskans ”Sevda”: kärlek. Musiken är nära besläktad med genrer som flamenco, fado och blues.

Divanhana bildades 2009 av en grupp studenter vid Sarajevo Music Academy och debuterade samma år med sångerskan Vanja Muhović, som de spelade in två singlar med: ZaplakalaŠećerĐula och Razbolje se sultan Sulejmane. Låtarna fick ett enormt genomslag och lockade till sig en stor skara lyssnare som ville höra mer. Deras första fullängdsalbum DERT släpptes 2011 och var resultatet av ett samarbete med den renommerade tyska musikproducenten Walter Quintus. Divanhana har hittills släpt 7 Album.

Rolf Jardemark Trio (Unity Jazz)

Unity skriver; ”Trion startades 2017 och har gjort succé på Nefertiti och Unity Jazz i Göteborg. Denna kväll är Axel Mårdsjö gäst med sin heta altsaxofon.

Basisten Olli Rantala från Vasa, Finland har tagit en solid plats som bas ankare i Sveriges jazzlandskap under de senaste åren. Olli spelar även med Kari Ikonen trio och Tanguedia Quintet.

Adam Ross från Kalmar är trummisen alla pratar om just nu, han är 25 år och spelar med bl.a. Fredrik Kronkvist, Carl Winther trio och sin egen grupp AR8. Rolf Jardemark började jobba som musiker 1985 och har gett ut 11 album i eget namn, det senaste tillsammans med Amerikanske gitarristen John Stowell.

Rolf är representerad i boken ”the great jazz guitarists” och har genom åren spelat med Michael Ruff, Al Harewood, Lars Danielsson, Rune Gustafsson, Erik Gullbransson, Gilbert Holmström, Margaretha Evmark m.fl.”

——————————————————————————————————————-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *