Konserter i Göteborg och Norra Halland 8-14 april 2019

Måndag 8 april

Tess Parks/Sea Lion /Yassassin (Musikens Hus)

TESS PARKS (CAN)
Tess Parks, som ursprunglingen är från Toronto, flyttade till London när hon endast var 17 år gammal. Hon provade på att studera fotografi men hoppade av för att helhjärtat satsa på musiken och det gjorde hon rätt i. Tess träffade Alan McGee (grundare av Creation Records) och gjorde ett starkt intryck på legenden och deras möte skulle senare visa sig ha stor betydelse för hennes musikkarriär.

2012 flyttade Tess tillbaka till Toronto och startade ett band som Alan McGee inte var sen att släppa på hans nya bolag ”359 Music”. Tess blev en av hans sex släpp och han släppte hennes debutalbum ”Blood Hot” i november 2013 som fick fantastisk respons. 2014 började hon spela in en platta med Brian Jonestown Massacres frontman Anton Newcombe i Berlin, ”I Declare Nothing” blev färdig i juni 2015. Skivan släpptes på ”A Recordings” och mottog otrolig respons med utsålda turneer i UK och Europa. Tess fortsatte sitt samarbete med Anton på Brian Jonestown Massacres skivor, bland annat var hon med och skrev titelspåret på EP:n ”Pish” från 2015 . Och precis som oss kan inte Anton få nog av Tess Parks – deras samarbeten fortsätter än idag!

YASSASSIN (UK)

Yassassin stoltserar med att göra dansa-på-bordet indie i världsklass. Fomulan till detta är inspirationskällor så som The Breeders, Elastica och PJ Harvey. Melodisk, effektfull pop med skramliga gitarrer, darriga basslingor och trummor som skallrar varje ben i din kropp, vare sig du vill eller inte.

Efter att ha släppt sin senaste platta har Yassassin hunnit turnera med The Strokes Albert Hammond, PINS, Deap Vally, The Garden och YAK. 2019 kör Yassassin fullt ös, det här är deras år.

SEA LION

Sea Lion är singer/songwritern Linn Österbergs musikaliska alias som är känd för att producera melankoliska och atmosfäriska låtar och för sina intima live-spelningar. Genom sin drömlika ljudbild, skapar Linn stämningsfull musik som är svår att inte drömma sig bort till.
2015 släpptes debutalbumet ‘Desolate Stars’ på brittiska indie-bolaget Turnstile (hem till bland annat Perfume Genius, Girls och Cate Le Bon) vilket följdes av spelningar i både Europa och USA.
I September 2018, tre år efter debuten kom uppföljaren ‘Moonlight Here‘, som är en avskalad och intim skiva. Släppt och producerad av Österberg själv, har den ett nära och genuint sound som lämnar avtryck hos lyssnaren.

Tisdag 9 april

Sharon Van Etten (Pustervik Stora Klubben)

Arr. Woody West skriver; ” New Jerseys Sharon Van Ettens första skiva kom redan 2010 men det var med den tredje skivan ”Tramp” (2012) som hon fick ett större genomslag. Sedan dess har hon hunnit vara skådespelare i den hyllade TV-serien ”The OA”, gjort filmmusik, pluggat, sjungit i nya säsongen av ”Twin Peaks” samt släppt det superhyllade albumet ”Are We Here” (2014).

Utöver detta har Van Etten blivit mamma så det är med stulen tid som hon färdigställt i år utgivna albumet ”Remind Me Tomorrow”. Ikväll med special guest The Golden Filter.”

Själv såg jag Sharon på Way Out West i Linnétältet 2014. På den här turnén i år backas hon upp av ett band på fyra musiker.

Vincent Flatts Easily Led (Trädgårn)

Arr. skriver; ”Legendariska Vincent Flatts besöker oss med sin 66-årige lead singer Steve Bertie Burton. Bertie är en levande legend i Birminghams musikmiljö. Han växte upp i staden Aston tillsammans med barndomsvännen Ozzy Osborne och när Black Sabbath blev till, följde Bertie med som band roadie där hans karriär inom musikbranschen började.
På slutet av 70-talet grundade Bertie ett band, Starfighters, tillsammans med sin vän Steve Young. När Bon Scott från AC/DC tragiskt dog, rekommenderade Steve Young sin barndomsvän Bertie till sina brorsöner i AC/DC för att bli deras nya vokalist. Historien berättar att även om Bertie var redo för AC/DC, beslutade de unga bröderna att inte ge chansen till honom på grund av hans relation till alkohol, som var orsaken till Bon Scotts död. Resten är rock´n´roll historia.

Bertie grundade då Vincent Flatt, som blev ett brittiskt Southern band som fick uppmärksamhet av den amerikanska musikpressen. Flatts turnerade runt USA flera gånger bland annat med Johnny Winter.”

Playhouse Jamsession – William Fabian Axel (Nefertiti)

Nef. skriver; ”En ny orgeltrio har bildats för denna kväll och förmodligen fler framöver. Ikväll bjuds det på färsk egenkomponerad musik i detta varierade trioformat.

Gruppen består av  William Soovik, trumslagaren som ofta syns i Neffes korridorer och med grupperna William Soovik Grand Finale och Bone Machine. Fabian Kallerdahl pianist men kvällen till ära vår organist. Jämt och ständigt aktiv i många olika projekt i Sverige som bland annat den hyllade trion Music Music Music.

Axel Mårdsjö kommer vara vår jamvärd och saxofonist för kvällen.

Nationalparken (Folkteatern, Lilla Scenen)

Arr. skriver; ”Lockrop och lovsång från gänget bakom succéshowen Fäboland. Följ med in i de djupa skogarna, in i byalagsgubbarnas, skogsmaskinernas och de mjuka mossbäddarnas land. Här hörs berättelser om mormorstallar, dragspel och motorsågar; om kaffekorgar och landskapsdjur; om gröna vågen, innerstadsfolk som möter skog i svindyra funktionskläder och om de som bodde här förr. Och gammelskogen får agera metafor för mångfald: en hyllning till tusentals sätt att leva.

Av och med två av Sveriges bästa folkmusiker, Sara Parkman och Samantha Ohlanders, samt prisbelönta kompositören Hampus Norén och poeten Jonas Gren.

—————————————————————————————————————-

Onsdag 10 april

Jill Johnson (Trädgårn)

Arr. skriver; ”Sist Jill Johnson var på turné med eget material var hösten 2017 då hon spelade för utsålda hus i hela landet, då var det på konserthus – men med ”My Remedy Tour” åker hon för första gången som etablerad artist ut på klubbar och mindre, mer intima scener.

”Efter stora scener och shower, längtar jag oerhört mycket efter intimitet och levande improvisation med endast musiken och musikerna i fokus. Det var på klubbscenerna jag började en gång i tiden, och det ska bli så kul att få knyta an till den spelglädje jag minns från de scenerna!” säger Jill.”

4AM (Café Hängmattan)

Arr. skriver;” 4AM spelar groove och blues. Bandet är en kvartett från Göteborg som kokat ihop sitt sväng sedan länge. I grytan kokas ibland ner en Dylan-låt eller lite filmmusik, för att sedan varvas med en eller annan atmosfärisk störning. 4AM sprider en levande musik att stampa takten till, tar en med på en mystisk picnic-tur, stannar i en bar på kvällen och grubblar lite över de blå morgontimmarna.

Finn Sörenson gitarr, sång, Lars Hoffmann: keyboard, Matts Tohver: bas, sång, Mats Pihlgren: trummor

Emil Jensen – En gemensam galning (Stora Teatern)

Storan skriver; ” – Efter det fantastiska mottagande vi fått under hösten, känns det omöjligt att inte fortsätta till våren. Det har styrkt mig i att det är viktigare än någonsin att ingjuta lite hopp, mod och mänsklig värme och försöka sprida lite yttrandetrygghet. Varje dag är en valdag och varje promenad är en prideparad, säger Emil själv om föreställningen och den tillströmmande publiken.

Förutom turnén har Emil i höstas släppt ett nytt rosat album ”En gemensam galning” och boken ”Vad var det jag sa?” som innehåller texter från hans mest älskade radioframträdanden – Sommar i P1, Tankar för dagen och Godmorgon världen! Emil Jensens liveframträdanden är just som sommarprat på scen, där hans låtskatt varvas med personliga mellansnack, komik och allvar, i en helt egen blandning.

Genom åren har Emil prisats för sin ordkonst och musik, senast med Evert Taube-priset för sitt låtskrivande, men också för det engagemang som löper genom hans texter och artisteri och inte lämnar någon oberörd.

————————————————————————————————————–

Torsdag 11 april

Moto Boy – Min Stora Kärlek Tour + Aux Animaux (Nefertiti)

Arr. skriver;“Min Stora Kärlek” som släpptes den 22 Februari blir Moto Boy’s första låt på svenska, och den första låten från den till hösten kommande skivan. Det är också namnet på den turné han gör i April på små, exklusiva venues i Sverige.

“Hösten 2018 firade jag av de första 10 åren som artist med en jubileumsturné och nu smäller jag igång nästa decennium med en ny skiva på ett nytt språk.”

På scenen har han med sig Tittie och Pikko, trummor och synthar, samma explosiva band som lyfte taken på jubileumsturnén 2018.

Support – Aux Animaux, synthwave duon som har släppt sin nya singel Phonophobia den 21:a Februari. Singeln är aux animaux andra från kommande EP:n Stockholm Synthrome som släpps i April 2019.

Ghosty och Jons möttes i Stockholm i slutet av 2015 och bildade aux animaux. Duon släppte två singlar sommaren 2017, vilket följdes upp med spelningar i Tyskland, Finland och Sverige. Deras musik blandar samplade elektroniska trummor och analoga synthar med en unik sångröst.”

Nordic Folk Alliance (Hotel Waterfront,Klippan) även 12 april


Nordic Folk Alliance arrangeras på Waterfront Hotel i Göteborg den 10–12 april. The doors open at 5 PM for audience that are not participating as musicians or industry delegates.

Official Showcases
Hoven Droven, Sweden
Långbacka/Bådagård, Sweden
Johanna Juhola Trio, Finland
Vildá, Finland
Camilla Hole Trio, Norway
Louien, Norway
Fru Skagerack, Sweden/Norway/Denmark
Folk´Avant, Sweden/Finland
Joshua Burnside, UK
This Frontier Needs Heroes, USA
Phønix, Denmark
En:1, Denmark

Late night showcases
Aske Jacoby, Denmark
Vassvik, Norway
Päivi Hirvonen, Finland
Henrik Cederbloms Zobob!, Sweden
Christa Wolf, Denmark
Millipond Moon, Norway
Eli Gauden, Norway
Kardemimmit, Finland
Bäckafall, Sweden
Dimpker Brothers, Sweden

Tommy Körberg – Lola (Lorensbergsteatern) Slutsålt

Arr. skriver; ”Tommy Körberg axlar rollen som Lola – en åldrad & bedagad varietéartist som under 90 minuter skildrar en rörande berättelse om längtan, utanförskap, och en människas livshistoria. Tvåmannaföreställningen har arbetats fram av Sunil Munshi och Tommy Körberg, och bygger på skickligt skådespeleri & uttrycksfull monolog elegant ackompanjerat av sång och piano.

I pjäsen genomför Lola sin absolut sista föreställning, efter att på ålderns höst fått sparken av sin manager – och där går startskottet för en varmt humoristisk resa genom liv, karriär och krossade drömmar.”

Happy Heartaches (Musikens Hus)

Arr. Klubb Ankaret skriver. Vårt tredje konserttillfälle 2019 bjuder in till en afton med amerikansk bluegrass och skön fyrstämmig sång. Det är med stor glädje och förväntan som vi presenterar Happy Heartaches!

Bluegrassen är sentimental, banal och alldeles, alldeles underbar. Musik rätt in i hjärtat. Om kärlekssorg, längtan, arbete, slit, släp, liv och död. Brita och Max, som spelat länge tillsammans i sitt Family Band och tidigare i Tall Dark Strangers, slår sig nu samman med Albin och Alicia kända från bl.a. Friendly Neighbourhood Stringband.

Tillsammans skapar de det perfekta bluegrassbandet med fyra helgjutna röster, tillika fyra utmärkta instrumentalister.

Albin Ekman – sång, fiol
Alicia Jardine – sång, banjo
Brita Björs – sång, kontrabas
Max Tellving – sång, gitarr

Marino Valle Band (Rest. Ester, Kungsbacka)

Marino Valle i Trollhättan okt-2018

Arr. skriver; ”Marino Valle har i många år sjungit Rhythm & Blues och Soul av den äldre skolan med bl a Big Band Splash, Gugge Hedrenius Big Blues Band och The Soulmates.

Marino är ackompanjerad av rutinerade musiker som spelat med bl a Peps Persson, Sven Zetterberg Blues Band, Patricia Page & The Prophets och Franska Trion. De bjuder på eget material som varvas med svängiga upptempolåtar och smäktande southern soul örhängen.

Bandet består av
Marino Valle sång och munspel
Mikael Fahleryd bas
Magnus Hjorth trummor
Matti Ollikainen piano
Henrik ”Pilen” Pilquist gitarr.

Jazz n Blues Corner: Gothenburg City6 (KoM musikochbar)

KoM skriver; ”Bandet bjuder återigen på en blandning av jazz och blues i en musikalisk resa som sträcker sig från 1910 – 1960-talet!! ”

——————————————————————————————————————–

Fredag 12 april

Mikael Ramel med band (Musikens Hus)

Arr. skriver; ”Bandet gästade oss för några år sen med ett utsålt hus. Det blev en fantastisk konsert som lämnade många goda minnen kvar. Missa inte detta nya tillfälle – ett fantastiskt band, med mängder av bra låtar och nu dessutom ny platta ute!

Fullmatade med material från tidiga produktioner till delar av det nysläppta albumet ”I huvet på varann” kommer, förutom Mikael – Kenny Håkansson, Göran Lagerberg, Mats Öberg och Benna Sörman nyrepeterade och laddade för att ösa svängiga toner och strössla musikalisk kärlek över sin publik.

Early Years – Pepperland Goes Cavern Club (Nefertiti) (även 13 och 14 april)

Pepperland på Stadsteatern sep-2018

Nef skriver; ”Efter två säsonger på Stadsteatern och 23 utsålda hus kommer nu Pepperland och gästar Nefertiti tre kvällar i april 2019. Från att ha spelat hela Sgt. Pepper-plattan så är det nu dags att för första gången göra en show på Nefertiti – som med sina källarväggar kan föra tanken till Livepool och Cavern Club där Pepperland har spelat flera gånger.

Det blir Beatles tidiga repertoar med odödliga hits som I Saw Her Standing There, Love Me Do, Money, Hold Me Tight…

Micke Isacson – gitarr, Per Umaerus – gitarr, Per Wockatz – bas, Olle Bengtsson – keyboards och Benny Karlsson – trummor

Thomas Stenström (Pustervik Stora Klubben)

Arr. skriver; ”Thomas Stenström kliver äntligen upp på scenen igen – med ny musik i repertoaren! Den 8 februari, släpptes ”Adios Amigos” – som därmed utgör den första singeln i ordningen från kommande EP:n. Som ytterligare grädde på moset är det nu klart att Thomas ger sig ut på Sveriges vägar och gör tre exklusiva konserter i Sveriges tre största städer.

Thomas Stenström blev först uppmärksammad 2010, då han mottog det prestigefyllda Ted Gärdestad-stipendiet. Mellan åren 2011-2013 skrevs skivkontrakt och både singel- och albumdebuter ägde rum – men 2014 small det till ordentligt då Thomas album ”Fulkultur” sålde guld – och mega-hiten ”Slå mig hårt i ansiktet” slog igenom hos svenska folket. Singeln gick rakt igenom indieklubbarna, karaokemaskiner, skolavslutningar och har idag streamats över 36 miljoner gånger.

Support: Kruxet
Syskonparet från Varberg har en gemensam historia, gemensamt bagage och framförallt ett gemensamt sound. Liza & David Arvidsson har spelat tillsammans sen barnsben och nu under namnet Kruxet kan dom närmast liknas en organisk musikenhet. Debuten kom i september 2017 i form av ett mini-album under namnet Västkustskaos; kort och gott “västkustkaoskärlekshistoria på 23 minuter”.

David Urwitz med band (Comfort Hotel,Stenpiren ) Utsålt

Extrakonsert samma ställe 13 april

Lexingtone Quartet (Unity Jazz)

Arr.skriver; ”Lexingtone Quartet bjuder in till två hårdsvängande releasekonserter med sin Blue Note-inspirerade jazz som för tankarna till 60-talets New York.

Med i bagaget har de en rykande färsk LP som de släpper på fina skivbolaget Stockholm Jazz Records.

Jonne Bentlöv – TrumpetJoona Toivanen – Piano, , Martin Sundström – Kontrabas och Carl Ottosson – Trummor

Slimfit (KoM musikochbar)

KoM skriver; ”Bandet gör allt som står i sin makt för att vi ska trivas denna afton!! Vi kan räkna med rock, blues och lite funk samt att herrarna i bandet naturligtvis KoMmer ge järnet!!

Love On Drugs (Porter Pelle,Klippan)

Thomas Pontén-Gitarr och sång
Markus Larsson-Klaviatur och sång
Robert Olsson-Bas
Martin Lillberg-Trummor

LOD ansluter till nordicfolkalliance och gör ett ”late night showcase”-set på porterpelle efter de sen tidigare inbokade 2 seten mellan 19-21 den 12 april. 25 extra min av ”best of LOD” framåt småtimmarna helt enkelt

Emil Jensen (Kungsbacka Teater)

Arr. skriver; ”Förutom turnén har Emil i höstS släppt ett nytt rosat album ”En gemensam galning” och boken ”Vad var det jag sa?” som innehåller texter från hans mest älskade radioframträdanden – Sommar i p1, Tankar för dagen och Godmorgon världen!

Emil Jensens liveframträdanden är just som sommarprat på scen, där hans låtskatt varvas med personliga mellansnack, komik och allvar, i en helt egen blandning. Genom åren har han prisats för sin ordkonst och musik, senast med Evert Taube-priset för sitt låtskrivande, men också för det engagemang som löper genom hans texter och artisteri och inte lämnar någon oberörd.”

——————————————————————————————————————-

Lördag 13 april

Patricia Page & The Prophets (S/S Marieholm)

Patricia Page & The Prophets is one of Sweden’s most prominent soulbands, playing a wide range of classics stretching from Aretha Franklin, through The Meters to The Neville Brothers.Based in Gothenburg, Sweden.

Patricia Page, sång
Bengt Bygren, keyboard
Henrik Pilquist, gitarr
Gian Kündig, bas
Thomas Persson, trummor
Jacob Sollerman, saxoon
Gunnel Samuelsson, saxofon

Junior Brielle (Pustervik Stora Klubben)

Arr. skriver; ”Året har knappt börjat och redan har bröderna varit nominerade till en Grammis som Årets nykomling, uppträtt på samma Grammisgala, mottagit GAFFA-priset för Årets genombrott och sedan tidigare är de klara för den hypade megafestivalen Lollapalooza. I mars släpps debutalbumet och redan har betygsmätarna gått i taket över nya nattklubbshymnen ”Fem i fem”.

2018 var ett otroligt år för bröderna från Brunflo. “Årets debut” sa Fredrik Strage i Nyhetsmorgon, P3 utsåg dem till “Framtidens artist”. Singlarna “VM 94” och “Love” parkerade sig stadigt på radions listor och Spotifys mest prestigefyllda spellistor. Vi såg duon på DN Kulturs framsida och legendariska sport-journalisten Mats Nyström läste upp en krönika till bröderna i P3:s populära morgonprogram. Allt detta på mindre än ett år sedan debut-EPn “Blod”.

Arvingarna – 30 års Jubileumskonsert (Trädgårn)

Arvingarna i Melodifestivalen 2019

Arr. skriver; ”Allt började i en replokal i Partille 1989 och nu, 30 år senare, har de medverkat i Melodifestivalen fem gånger, senast 2019 med bidraget”I do” och 1993 representerade de Sverige i Eurovision Song Contest. Arvingarna har haft ett 20-tal låtar på Svensktoppen, mottagit ett flertal grammisar och figurerat i de flesta svenska TV-musikproduktioner som sänts sedan starten. Under 2018 medverkade Casper Janebrink i TV4s storsatsning ”Stjärnornas Stjärna”, som han dessutom vann!

Bandnamnet Arvingarna kommer från att deras pappor figurerat i dansbanden Streaplers och Flamingokvintetten, och att de därav är arvingar i dansbandsvärlden. Trots deras rötter och kopplingar till dansband har de genom åren kallats för allt från pojkband till showband. Med hits som Eloise, Bo Diddley, Pamela och Tjejer kan de allra flesta sjunga med i killarnas stora låtskatt! ”

Support act – Jimmy Ahlén

Freddie Nyström Band (KoM musikochbar)

KoM skriver; ”Vi välKoMnar varmt tillbaks bandet som spelar blues inspirerad av såväl klassiska bluesartister som modernare utövare. Vi kan också höra influenser från både rock- och jazzinfluerad blues!! Eget material med svenska texter!!

Freddie Nyström gitarr/ sång, Staffan Dahl Hammond, Rolf Svensson bas (vik), Ulf Jansson trummor .

Whole Lotta Shakin’ & Elisa (Kungsbacka Teater)

Arr. skriver; ”En äkta rock’n roll kväll med Whole Lotta Shakin’ där du tas med tillbaka till musiken då det begav sig tillsammans med Elisa Lindström på Kungsbacka Teater.

Återigen är det dags att möta bandet som på kort tid har etablerat sig som ett av Sveriges svängigaste band, tillsammans med Elisa Lindström! En kväll när Elisa verkligen briljerar och blir en äkta rock’n roll-lady!

Du möter också Johan ”Jerry Lee Lewis” Silfverhielm, Peter Danielson, Martin Lindqvist, Stefan Jonsson, Bengan Andersson och Peter Mjörnestrand.

Pianotrio for Lovers (Unity Jazz)

Unity skriver; ”Med förkärlek till historiska pianotrios som Oscar Peterson och Ahmad Jamal spelar Pianotrio for lovers svängiga jazzstandards som gjorts kända av bl.a. Ella Fitzgerald & Frank Sinatra.

Jonny Ek – Piano, Tomas Sjödell – Kontrabas, och Jonathan Leidecker – Trummo

Rolf Wikström Band (Varbergs Teater)

Roffe Wikström och Tommy Cassemar Taubescenen, Gbg 24 /8-18

Arr. skriver; ”Med en 30 årig karriär omfattandes ett 26 album, det 27:e på väg och ca 3 500 konserter är Rolf Wikström Sveriges okrönte blueskung. Som ende svensk och ende icke engelsk sjungande artist överhuvudtaget är han med i Virgins Blues Encyclopedia.

Rolf Wikström har länge varit ledande inom svensk blues, och med sin hantering av elgitarren, sin kraftfulla röst, sina egna texter och låtar kan han snart jämföras med de riktigt stora inom genren. Han blandar även med andra typer av musik – utan att nå ett sämre resultat. Dessutom har han fått pris för både tolkningar av Bellman (1995) och Ferlin.

Alice B (Fyren, Kungsbacka)

(Lunchkonsert kl 13.00)

Arr. skriver; ”Alice Botéus, eller Alice B som hon kallar sig som artist, kommer till Snäckan i Kulturhuset Fyren för en konsert med grymma poplåtar, innerliga texter och en himmelsk röst som inte lämnar någon oberörd.

2012 tog Alice B popsverige med storm när hennes självbetitlade debutalbum skapade stor uppmärksamhet. Sedan dess har hon spelat på i princip alla Sveriges popklubbar, samt Lisebergs stora scen och inför 69 349 personer som förband till Håkan Hellström på Ullevi i Göteborg 2014.

Nyligen släppte hon sin nya singel Allting går över. Låten är från den kommande plattan Kanske, som släpps under våren. Lördag den 13 april kl. 13 framför hon sina nya låtar i Kulturhuset Fyren.

Benjamin Ingrosso (Trädgårn) nattklubb 23-04

Arr. skriver; ”En förstaplats i Melodifestivalen, listtoppande debutalbum, utsåld turnéfinal på hemmaplan och flera nomineringar i både P3 Guld och Grammis. Benjamin Ingrosso har redan ett imponerande CV och på bara ett år har Benjamin Ingrosso vuxit till att bli en av landets mest omtyckta artister. Efter att tagit Sverige till Eurovision och vunnit en Rockbjörn för Årets Manliga Artist släppte han sitt debutalbum ’IDENTIFICATION’ under hösten. ”

——————————————————————————————————————–

Söndag 14 april

Samuel Ljungblahd – Witness-Tour (Konserthuset)

Arr. skriver; ”Samuel Ljungblahd har hyllats som Sveriges soul- och gospelkung. För den breda publiken fick han sitt genombrott när han sjöng på prins Carl Philips och prinsessan Sofias bröllop. Ljungblahd har även lyckats att, bokstavligt talat, golva gospellegenden Kirk Franklin när han gästade Franklins konsert i Stockholm för några år sedan.

The Iron Maidens (Sticky Fingers)

Arr. skriver; ”Amerikanska The Iron Maidens kallar sig själva för ”The world’s only female tribute to Iron Maiden”. Med enormt hög musikalisk kvalitet har de blivit ett av de mest framgångsrika Iron Maiden-tributebanden i världen. I april kommer de till Sverige för första gången.
 
10 april: Stockholm, Fryshuset Klubben
12 april: Borlänge, Liljan
13 april: Uppsala, Katalin
14 april: Göteborg, Sticky Fingers
 
The Iron Maidens består av Kirsten “Bruce Chickinson” Rosenberg, Linda “Nikki  McBURRain” McDonaldon, Courtney “Adriana Smith” Cox, Nikki “Davina Murray” Stringfield och Wanda ”Steph Harris” Ortiz. De spelar låtar från Maidens alla tidsepoker och naturligtvis får vi höra hits som Halloweed By Thy Name, The Tropper och Fear Of The Dark. Och självklart följer Eddie med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *