Konserter i Göteborg 9-15 september 2019

Courtney Marie Andrews/Lisa Wanloo (Pustervik Stora Klubben)

Arr. Woody West skriver; Courtney Marie Andrews har turnerat som musiker sedan hon lämnade hemmet i Arizona vid 16 års ålder. Tidigare har man främst kunnat se henne som gitarrist och körsångare bakom andra artister, bland annat som del av Sverigebekantingen Damien Jurados band the Heavy Light, men också till exempel Jimmy Eat World.

När ’Honest Life’ kom ut hösten 2016 i USA, haglade jämförelserna med storheter som Joni Mitchell och Linda Ronstadt, medan Albumet letade sig in på ett större antal årsbästa-listor (American Songwriter, Rolling Stone, NPR, Stereogum, m.fl). ‘Honest Life’ är en oerhört känslig och välkomponerad samling sånger om uppbrott som genom sitt luftiga country-anslag andas väldigt mycket 70-talets Laurel Canyon.

Uppföljaren ‘May Your Kindness Remain’ (2018), hennes sjätte album, spelades in i Los Angeles tillsammans med producenten Mark Howard (Lucinda Williams, Bob Dylan), och har sedan utgivelsen ytterligare förstärkt Courtneys position som en av samtidens mest intressanta Americana-röster.”

Jag såg Courtney när hon kom till Pustervik första gången i eget namn i mars 2017, innan dess i kompet till Damien Jurado, och imponerades av henne. Då med endast en musiker bakom sig. Läs min recension från då genom att skriva in Courtneys namn i sökrutan. Sedan var hon på samma scen under Stay out West 2018 vilket jag dock missade. Ikväll är hon solo.

Föract är Lisa Wanloo, en singer/songwriter från Hönö som skapar lika vacker indiefolk som den västkustskärgård hon kommer ifrån. Debut Ep’n är inspelad i Welfare Studion och producerad av Per Stålberg och Kalle Lilja.

——————————————————————————————————————-

Tisdag 10 september

Den Mänskliga Faktorn (Musikens Hus)

Arr. skriver; ”Den Mänskliga Faktorn föddes 2011, när P.O. Björklund, Olle Grahn och Jonas Slättung, som hade spelat ihop tidigare i andra sammanhang, bestämde sig för att starta ett nytt band. Jordnära, stämningsfylld rotrock med änglalik stämsång. Det svenska vemodet är aldrig längre bort än den amerikanska söderns svett;

– Den 15:e november 2012 släppte bandet sin första skiva, ”Den Allra Första EP:n”, med DMF-klassiker som Min älskling och Höghus och himmel.
– 24 april 2014 kom ”II” som innehöll eposen Mjuk som sten och Samma sång.
– Under 2015 slutade Olle Grahn.
– 4:e april 2016 släpptes Den Mänskliga Faktorns tredje skiva, ”Svarta Moln, Vita Björn”, och i samband med releasekalaset för denna skiva presenterades bandets två nya medlemmar, Henrik Pilquist och Sebastian Sandberg, trummor och gitarr respektive.
_-Under 2018 släppte DMF en låt i månaden direkt på Facebook, inspelad live med både ljud och bild samtidigt i studion. Först ut var gruppens egensinniga tolkning av Bo Kaspers låt, Vi kommer aldrig att dö. Som ny gitarrist fanns nu också Filip Rådberg med i bandet, vilket sålunda gjorde DMF till en kvintett för första gången i gruppens historia.
– Den 4/5 2019 kom Den Mänskliga Faktorns singel, Som bara du gör, en dynamisk sak som både är tung och rockig samtidigt som den kan beskrivas som skör och svävande.”

————————————————————————————————————

Onsdag 11 september

Ingrid Savbrant Duo (Café Hängmattan)

Arr. skriver; ”Rivjärnsrösten från Malmö Ingrid Savbrant har under många år berört, underhållit och övertygat publik och kritiker med sin breda röst, utstrålning och värme. Hon rör sig ledigt mellan blues, rock, jazz och soul och blandar gärna. Såväl eget material som personliga tolkningar av andras influeras av öppenhet och intryck från musikvärldens alla håll och kanter.”

  • Ingrid Savbrant – Sång
  • Mats Helmer – Gitarr

——————————————————————————————————

Torsdag 12 septmber

The Boys/The Past/City Saints (Musikens Hus)

The Boys (UK) – På scen 22:00

Arr. skriver; ”Bandet bildades i september 1975 och var, tillsammans med Sex Pistols, Clash och The Damned, en del av den engelska punkrevolutionen. Dessa punkpionjärer var dessutom det första engelska punkbandet som skivbolag i januari 1977. De jämfördes stundom med Ramones men fick även beskrivningen ”The Beatles of Punk” i media. I vanlig ornding har en del medlemmar bytts ut i bandet genom åren o den nuvarande sättningen finner vi de två svenska hjältarna Martin H-son (Troublemakers, Full Metal Jacketz, Backstreet girls m.m) och Kent Norberg (Sator

THE PAST – på scen 21.00
The Past bildades 1980 i Köping och spelar en blandning av 77-punk och uk 82. De har 3 fullängds- LPn i bagaget och de är ett av de där banden som man aldrig vet om de existerar eller inte. Någon gång då och då får för sig att dyka upp när man minst anar det.
CITY SAINTS – på scen 20.00
City Saints har sedan 2013 sparkat röv för arbetarklassen. Genom att injicera gammal hederlig rock’n’roll i sin punkattityd har göteborgarna uppmärksammats internationellt och delat scen med legendarer och genrekollegor som Cock Sparrer, Evil Conduct, Booze & Glory, UK Subs,
Peter And The Test Tube Babies och Exploited.
Efter att ha släppt fyra kritikerhyllade engelskspråkiga fullängdare testade City Saints ett nytt grepp genom att ge ut ett helt album på svenska. Albumet är lika kärnfullt som bandet och heter därmed kort och gott på ”På svenska”. Releasefesten gick av stapeln på Musikens Hus i våras.

David Kaye and the Weaponry (Café Hängmattan)

Arr. skriver;” Rötterna till David Kaye and the Weaponrys progressiva rock sträcker sig ner i såväl amerikansk soul och country som svensk folkmusik – till influenserna hör Jeff Buckley, Alison Krauss & Union Station och Leonard Cohen. Genom att kombinera oförutsägbara arrangemang, kompakta rytmer och vackra melodier med mörk, vemodig lyrik, skapar de en liveupplevelse så levande och intensiv att den nästan går att ta på.

Göteborgsbandet släppte 2018 sitt debutalbum New beginning/Eternal night och har sedan dess både spelat på scener runt om i Sverige och arbetat på ny musik, vilken kommer att presenteras live under kvällen!

Rhys Fulber & Priest + Supports: Craven + Kryptomorph (Pustervik Stora Klubben)

Arr. KB West skriver; ”Den hyllade svenska elektroniska trion Priest är tillsammans med kanadensiska musikern och producenten Rhys Fulber (Front Line Assembly) kommer till Göteborg för spelning på Pustervik den 12 september!

Veteranen Rhys Fulbers karriär tog fart med Front Line Assembly, ett projekt som banade väg för utvecklingen och definitionen av industrial och EBM-genren. Fulber växte upp i ett musikaliskt hem och drogs tidigt till den elektroniska ljudbilden. Som tonåring fick han sin första synth och ett par år senare slog han sig ihop med sin mångåriga vapendragare Bill Leeb. I fjol släppte Fulber albumet ”Your Dystopia, My Utopia”. Ett album där gammalt möter nytt, det är dramatiskt, spännande och fullt med tunga beats.

Bandet Priest formades av medlemmar från Ghost och har prisats för sitt debutalbum ”New Flesh” som släpptes 2017. I våras kom en uppföljande EP (”Obey”), vilken även den hyllats av kritiker och fans, såväl i Sverige som internationellt. Priest skapar musik i elektroniska drömmars vidsträckthet med målet att säkert ledsaga mänskligheten till nästa utvecklingsfas – sammanslagningen med maskiner. Uttrycket är starkt, både visuellt och musikaliskt, och bjuder en blandning av klassisk musik, mörk metal och popmelodier.”

—————————————————————————————————————-

Fredag 13 september

Tmo Räsiänen (Liseberg Stora Scenen)

Liseberg skriver; ”Göteborgssonen Timo Räisänen har sedan början på 2000-talet spridit energi och finstämd popmusik till Sverige. Med en gedigen egen låtkatalog och kärleksfulla tolkningar av Ted Gärdestads låtskatt i bagaget är Timo redo att inta Stora Scenen i september.

Timo Räisänen gjorde sig under 2010-talet ett namn som en av Sveriges största soloartister. Solokarriären tog direkt fart när Timo Räisänen upptäcktes som Håkan Hellströms sidekick och gitarrist. Med sin energiska scenpersonlighet och sina karaktäristiska körstämmor blev han snart signad av Razzia Records som kort därpå gav ut det finstämda popalbumet Lovers are Lonely – uppföljt upp av den rockigare I’m Indian innehållande bland annat megahiten Fear No Darkness Promised Child.

Timo har stått som vinnare i P3 Guld vid två tillfällen och konserten Timo sjunger Ted var en av Sveriges mest bokade akter under sommaren 2016. Med en gedigen låtkatalog och hundratals gig i ryggen släppte Timo sin efterlängtade debut på svenska i september 2017 – albumet ”Tro, hat, stöld”.

Lasse Stefanz (Kajskjul 8) även 14 sep

Arr. skriver;” Välkommen till en musikalisk framgångssaga som började med Lasse Stefanz första framträdande en bingoafton i Ringelund för över femtio år sedan. Slå dig ner och njut av god mat och dryck, så får du svaret varför Lasse Stefanz är Nordens största dansband.Nu har bandet tagit sin hyllade konserthusföreställning till krogscenen.

Med showen bjuder de på en lång rad av sina mest älskade låtar tillsammans med nostalgiska filmklipp och en odyssé över bandets skiftande klädstil. Har man spelat in 56 originalalbum, belönats med grammisar och många andra utmärkelser så finns det en hel del att berätta. Det blir en fint komponerad kväll med klassiker och en del oväntade musikval ur en katalog som omfattar närmare 700 låtar inspirerade av country, blues, visor och rimmen i gamla skillingtryck. 

Mellan låtarna blir det intima samtal tillsammans med radio- och tv-profilen Thomas Deutgen som har gjort både böcker och tv-program med bandet.

Richard Tehler – Jimi Hendrix Night (Nefertiti)

Nef. skriver; ”Gitarristen och sångaren Richard Tehler bjuder på en helkväll med sin egna personliga tolkning av Jimi Hendrix musik. Det kommer att spelas låtar ifrån alla perioder i Jimis korta men händelserika karriär ifrån åren 1966-1970. 

Richard har genom åren gjort sig ett namn i Sverige som en skicklig och mångsidig gitarrist med mycket fantasi och känsla. Han har varit support till flera internationella artister, bl.a. John Mayall och Walter Trout. 2013 gjorde Richard tillsammans med Clas Yngström en hyllning till den gemensamma husguden Jimi Hendrix på ett fullsatt Nefertiti. 

Richard Tehler – g. & s., Ulf ”Rockis” Ivarsson – b. & s. och Erik Bodin -tr. & s.

Popsicle (Pustervik Stora Klubben)

Arr. Instant skriver; ”Få svenska band har varit så utmärkande för sin samtid som Popsicle. Bandet som redan 1992 banade väg för den svenska indiescenen med sitt debutalbum Lacquer, som de också senare kammade hem en grammis för i kategorin Årets Rock.

Norrlands-bandet följde upp detta med albumen Abstinence, Popsicle och Stand Up And Testify.
Skivorna innehöll klassiska låtar som Sunkissed, Hey Princess och Not Forever som har varit soundtracket till mångas 90-tal. Alla bandets album placerade sig på de svenska albumlistorna.

Bandet turnerade flitigt i Sverige under 90-talet. Alltifrån indieklubbar till de stora festivalscenerna. Men efter en turné i Japan 1999 bestämde sig bandet för att lägga ner.
De återvände för en avskedsspelning på Cirkus i Stockholm i april 2005, sedan åter till tystnad.

I höstas släpptes Popsicles inflytelserika debutalbum Lacquer för första gången på vinyl, den första upplagan på 500 exemplar sålde slut på en dag. Men nu, helt oväntat men kanske också helt rätt, 25 år efter debuten och 13 år sedan sitt hej då – tog de under sommaren plats på Gröna Lund, Liseberg och Way Out West. Nu gör de även klubbdatum och kommer till Pustervik ‪13 september‬.

Peter & The Test Tube Babies/Troublemakers/Los Fastido/The Pistones (Musikens Hus)

PETER & THE TEST TUBE BABIES (UK) – på scen 00.00
Arr. skriver: ”Peter & The Test Tube Babies startades redan 1978 av de då 17-åriga Peter Bywaters och Del Strangefish. Den första singeln ”Banned from the pubs” släpptes rätt så omgående och sen tog det hela fart på direkten!

Deras första album ”Pissed and proud” nådde nummer 1 på independentlistorna i England och de har turnerat världen över sedan dess. Ibland har det därav varit svårt att finna tid till att spela in nya album men när Lars Fredriksen från Rancid sa ”Maaan, im in need of a new Test Tube Babies album” så blev det den sparken i röven som de behövde för att gå in i studion. Förra året så firade de 40 år som band, och trummisar o basister de kommer o går men låtskrivarduon Peter Bywaters o Del Strangefish består!

TROUBLEMAKERS – på scen 23.00

Evighetsmaskinen Troublemakers gör aldrig någon besviken. Det finns väl inte någon som gillar punkrock som inte kan nynna med i minst 5 stycken Troublemakers-låtar? Med sina träffsäkra texter blir det alltid allsång o dans när trubbelmakarna kommer till stan o inte minst i Göteborg där de nästan börjar få mer kultstatus än Poseidon!

LOS FASTIDIOS (ITA) – på scen 22.00
Ett av de mest hårt turnérande banden inom streetpunk/oi-scenen är tillbaka i Göteborg.
Sista plattan ”The sound of a revolution” släpptes på KOB Recors för två år sen! Musikaliskt har Los Fastidios grunden i streetpunken men det luktar ömsom ska, oi!/rocksteady/reggae med en portion rocknroll kryddat med gatusoul! Sing-a-longpunk när den är som bäst! Om det inte ringer en klocka så kan man ju bara nämna ”Antifa Hooligan” som de flesta skrålat med till genom åren!

THE PISTONES (FIN) – på scen 21.00

Many Voices Speak + Saga Back (Oceanen,Stigbergsliden)

Arr. skriver; ”Hösten 2016 debuterade Matilda Mård under sitt alias Many Voices Speak & sköt snabbt ur sig tre singlar b.la. en tolkning av klassiska Blue Moon. Som direkt möttes det upp av internationella hyllningar och inte minst en plats på Billboards emerging artist Chart.

Rent musikaliskt dras referenserna till b.la. Beach House & Destroyer som körts genom ett David Lynch-filter. Med influenser hämtade från såväl folk- och indievärlden presenteras det filmiskt för lyssnarna. 2018 återvänder Many Voices Speak med ny musik – första singeln ”Necessaries” är redan ute via Hit City U.S.A. och Strangers Candy på hemmaplan.

Support: Saga Back

20-åriga låtskrivaren och artisten Saga Back från Göteborg borde vara på allas radar just nu. Debutsingeln ”There You Go … Again” har streamats långt över en miljon gånger på Spotify och fått media och tastemakers världen över att dubba henne som en artist att ha koll på 2019.

Saga är precis hemkommen från Paris där hon arbetade och skrev tillsammans med en mängd låtskrivare och producenter och har sedan börjat spela live och datumen fyller på. Hon influeras och inspireras av artister som Regina Spektor, Jorja Smith och Adele och i somras släpptes nya singeln ”Heaven’s Not Ready”.

Kauttmann Band (KoM musikochbar)

KoM skriver;” Egenskrivet material av Josefin Kauttmann. Det blir en fin blandning av rock, country mm!!

——————————————————————————————————————–

Lördag 14 september

Astillero (Nefertiti)

Nef. skriver; ”Ur deras originalkompositioner klingar en Tango som låter som Buenos Aires idag. Den återspeglar ojämnheterna och galenskapen i denna urbana djungel.

Hyllad som Buenos Aires “nya tango” på de mest prestigefyllda scenerna runt om i världen reflekterar Astillero sin stads passion, uppror och raseri. Från den argentinska krisen 2001 växte denna exceptionella musik som BBC anser vara  ”Fortsättningen av Piazzolla, fullkomligt virtuost, galet och fantastiskt”.

Astilleros musik är kraftfull, svindlande, hisnande och rå men ändå vacker och sofistikerad: en bergochdalbana med accenter som modulerar till omskakande pianissimos. Deras livfulla ljudbild är helt handgjord, 100% akustiskt: ljudet av trä och strängar. Musiken uppkom genom en akut känsla av att översätta upplevelsen av 2000-talets stadsliv till ny musik, byggd på en solid traditionell grund av Buenos Aires tango.

Även om orkestern har de typiska instrumenten för en klassisk Tango-ensemble (två bandoneoner, violin, piano, cello och kontrabas) är det en tangoformation som inte har något att göra med ”tango” i vår kollektiva medvetenhet. Astillero erbjuder en helt ny vision av tango, skarp och intensiv, grov och våldsam, vilket återspeglar den tid vi lever i.

Med sjutton europeiska turnéer under de senaste åren, och en mycket omtalad showcase på WOMEX 08 i Sevilla, får Astillero nu snabbt ett stort antal internationella följare. Hemligheten är ute och ordet sprider sig!

Alexey Musatov – violin, Jacqueline Oroc – cello, Mariano González Calo – bandoneón, Diego Maniowicz  – bandoneón, Federico Maiocchi – kontrabas och Julián Peralta – piano

Al Tehler Blues Band (S/S Marieholm)

  • Al Tehler – Gitarr
  • Lasse Häggström – Sång
  • Arvid Hill – Klaviatur
  • Michael Krönlein – Bas
  • Gunnar Petersson – Trummor

The Haunted (Liseberg Lilla Scenen)

Liseberg skriver; ”Göteborgsbaserade metalbandet The Haunted har sedan starten 1996 levererat sitt unika sound och uppfinningsrika nästintill kultförklarade musik. I höst spelar de i hemstaden, på Liseberg. När The Haunted bildades 1996 av gitarristen Jensen, basisten Jonas Björler och trummisen Adrian Erlandsson nådde de närmast en kultstatus i metal-världen. Sedan det självbetitlade debutalbumet släpptes 1998 har bandmedlemmarna skiftat ett flertal gånger men den hängivna fanskaran har stadigt stått kvar.

Ett flertal grammisvinnande album och 20 år senare fortsätter The Haunted att vara en oförutsägbar och älskad kraft att räkna med än idag. Det är det senaste albumet Strength in numbers (2017) är ett ytterligare kvitto på.

Marco Aro – vocals
Jensen – guitar
Ola Englund – guitar
Jonas Björler – bass
Adrian Erlandsson – drums

Föllakzoid/Altays Electric Freedom (Musikens hus)

FÖLLAKZOID (CHI) – på scen 00.00
Arr. skriver; ”Föllakzoids fjärde platta som går under namnet “I” släpps den 1:a augusti på megamäktiga bolaget Sacred Bones. (där def för övrigt släppt 3 av sina 4 skivor, snacka om att hitta rätt)
Med en kraftfull blandning av drivande kraut och ett uråldrigt musikarv från Anderna skapar Föllakzoid (bestående av barndomsvännerna Diego, Juan Pablo och Domingo) en modern och minimalistisk men ändå vibrerande rituell ljudbild, kännetecknad av tunga basgångar och pulserade gitarrrytmer som stäcker sig i en kosmisk oändlighet.

Deras senaste album ”III” (Sacred Bones) släpptes 2015 och bandet har under de senaste åren turnerat och spelat på b.la. Primavera (både Porto och Barcelona), ATP Festival i Storbritannien, Musique Volantes i Lyon, Lollapalooza Chile och Austin Psych Fest.

ALTAYS ELECTRIC FREEDOM – på scen 22.00
Altay’s Electric Freedom är vad som händer när ett brokigt rockgäng från Andra Långgatans kvarter glider fram på fyra hjul längs Vintergatan.
Med Altay Sagesen från garagerockarna The Doits som gruppens navigatör, sångare och låtskrivare binds punkter som 70’s powerpop, 60’s psykedelia och brittiskt 90-tal ihop lika enkelt som självklart.

Resten av Electric Freedom består av en samling flummiga filurer du vanligtvis hittar i band som Fontän, Exorcist GBG, Kristoffer Åström Band och Tross som bidrar till soundet med ljudlandskap och instrumentala partier som får gräset att kännas lite grönare och natthimlen mer stjärnbeströdd.”

Blue Fire Blues (KoM musikochbar)

Arr. skriver;” Missa inte denna underbara kvintett som bjuder på levande, befriande och hårdsvängande blues’n’jazz utan skyddsnät.”

Anders Granell sång/ gitarr, Gunnar Lindgren tenorsax, Håkan Strängberg trombon, Nikke Ström bas och Henrik Wartel trummor.

Sudakistan + Therese Lithner (Oceanen)

Arr. skriver; ”Stockholmsbaserade Sudakistan har sedan debuten 2012 ständigt vunnit ny mark och gjort sig kända som ett av landets bästa liveband. Bandet släppte i slutet av maj sin nya singel ”Automaton” på 7″ vinyl tillsammans med deras hyllade cover av The Stooges klassiska ”I Wanna Be Your Dog”, ”Quiero Ser Tu Perro”, som släpptes tidigare i vår inför bandets USA-debut under SXSW-festivalen i Austin, Texas där de spelade sju gånger på lika många dagar.

Medan ”Quiero Ser Tu Perro” spelades in samtidigt som bandets andra album Swedish Cobra, som släpptes i höstas, spelades ”Automaton” in under januari och februari i år, och är även den sista inspelningen från Sudakistan som kvintett. Bandet går nu vidare som en trio med Michell Serrano (sång/gitarr), Maikel Gonzalez (bas/sång) och Juan Jose Espindola (trummor) och kommer under sommaren och hösten att turnéra runtom i Skandinavien och Europa, till hösten väntar dessutom ny musik från Sudakistan i form av ett flertal singlar.

Therese Lithner debuterade som soloartist 2018 med sin självbetitlade EP, med singeln “Drown” som bland annat uppmärksammades av The Line of Best fit som “a dramatic and compelling piece of great art rock”.

Med ett förflutet i banden My Sound of Silence och Vaken flyttade. Norrbottensbördiga Therese till Stockholm för tre år sedan, då hon bestämde sig för att spela in och färdigställa några undangömda låtar, från början födda som replokalsexperiment.

I våras släpptes nya singeln “Midnight” – hyllad av bland annat Festivalrykten, som beskrev låten som vackra stordåd. Denna hjärtskärande lofi-pop släpps via Lazy Octopus och är enligt The Revue att betrakta som Lithners “ascension to the throne of indie rock”. Under hösten 2019 väntar ytterligare en EP från Therese Lithner som snabbt blivit ett namn att räkna med på den svenska indiescenen. ”

Anna Kalmering & Stahlhammer Klezmer Classic (Göteborgs Dramatiska Teater, Stigbergsliden 5B)

Arr. skriver; ”En doft av folkmusik, kammarmusik, teater och cabaret sveper förbi och ger oss upplevelsen av en kultur som närapå förintades under andra världskriget. Anne Kalmering och Stahlhammer Klezmer Classic gör varma, humoristiska och själfulla tolkningar av sånger på jiddisch och ladino och visar klezmermusikens enorma bredd. Sättningen är klassisk – sång, fiol, dragspel och cello – och arrangemangen är både suggestiva och lekfullt svängiga.

Skivan heter Vayter – ”vidare, framåt” på jiddisch – och är en hyllning till alla de som vandrat före med sina sånger och sin musik. Konserten på Göteborgs Dramatiska Teater är den enda som Anne & gruppen gör i Göteborg i år.

Medverkande:
Anne Kalmering – sång
Semmy Stahlhammer – fiol
Miriam Oldenburg – dragspel
Isabel Blommé – cello

——————————————————————————————————————–

Söndag 15 september

Vola (Trädgårn)

Arr. Triffid & Danger skriver; Det dansk-svenska progressiva bandet Vola kommer i september till Stockholm och Göteborg. Med influenser från 70-talets progressiva rock, elektronisk musik, metal och industri har Vola gjort sig ett namn inom den nyare hårdrocken. Bandet bildades 2006 i Köpenhamn och släppte under 00-talets sista år några egenutgivna skivor. 2011 kom fullängdaren ”Monsters” och då började det på allvar hända saker för bandet. Både recensenter och fans har hyllat Volas nyskapande sätt att ta sig hårdrocken.”

Soen + Support: Wheel + The Price (Pustervik Stora Klubben

Arr. skriver; ”Soen bildades i Stockholm 2004 av den före detta Opeth-trummisen Martin Lopez. Under årens lopp har en rad högprofilerade hårdrocksmusiker medverkat i bandet och utvecklat deras speciella form av progressiv hårdrock. Senare i år är det dags för bandets fjärde album som fått namnet Lotus. De har turnerat flitigt över hela världen men det är långt mellan gångerna vi har möjlighet att se dem på de svenska scenerna.

Support är Wheel och The Price

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *