Erika Baier Band med en fin blueskväll i Kungsbacka – Torsdag 19 maj 2002

Erika Baier Band kom till Restaurang Ester i Kungsbacka denna torsdag 19 maj. Sångerskan från Småland ursprungligen har tidigare haft kompbandet the Business men i denna hennes ny konsellation återfinns Thomas Hammarlund på gitarr, Knockout-Greg Andersson på gitarr/munspel/sång, Urban Hed på bas och Michael Johansson på trummor.

Ett stjärngäng som passade denna starka sångerskan bra. Två set på 50 min. resp. 65 min. Större delen egna låtar skrivna av Erika. Sista innan extranummer var dock covern Sugar Mama. Både Thomas och Greg fick biljera i solon och det blev ett mäktigt bluessound när stod på. Thomas på en Fender och Greg på en Gibson. Se filmklipp på mitt Instagram och Facebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *