Sam Outlaw – för andra gången i år på Pustervik. Nu med tre nya medlemmar i bandet – Söndag 28 oktober 2017

Den nu 35-årige Sam Outlaw från Los Angeles kom för andra gången i år till Pusterviks stora klubb söndagen 28 oktober. Precis som i juli kom han med sex musiker bakom sig. Vi var cirka 300 personer på konserten.

 

Michaela Anne från Nashville fick en egen halvtimma återigen där hon på några av låtarna sjöng duett med Molly Jenson. Dessa bägge ingick sedan i kompbandet med Michaela på keyboards/sång och Molly på gitarr/sång. Kvar sedan sist var också hans andregitarrist Stephen Musselman.

 

Sam hade sedan sist bytt steelgitarrist, basist och trummis. Meriterade Jeremy Long på pedal steel spelar på Sams skivor och det var en fröjd att höra honom under kvällen och bytet av rytmsektion var till fördel jämfört med i somras. Sången och texterna hördes bättre och Sam kändes även mer taggad. Extra bra blev det i duetterna med Molly Jenson.

Sam gjorde låtarna från sina två album och det är väl främst de från den första Angeleno som sitter bäst. De kryddade kvällen med tre covers av resp. Johnny Horton (Honky Tonk Man), Keith Whitley (I´m Over You) och George Strait (One Night At A Time).

 

Det blev 90 minuter inalles och detta var sista Skandinavien-spelningen innan det bar iväg mot Skottland och England.

Låtlista med tack till Bosse Olsson


Who Do You Think You Are?
Kind To Me
I´m Not Jealous
Two Broken Hearts
Diamond Ring
Say It To Me
One Love Song (w Michaela Anne)
Keep A Close Eye On Me
Ghost Town
Love Her For A While              ( Sam & Molly)
She´s Playing Hard To Get (Rid Of)  (S&M)
Bottomless Mimosas
I´m Over You    (  w Michaela Anne)

Tenderheart
Angeleno
All My Life
Jesus Take The Wheel (And Drive Me To A Bar)
Keep It Interesting

——————————————————————–
Cry For Me
Honky Tonk Man  (Vocal Molly)
One Night At A Time
Trouble

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *