Knock-Out Greg & the West Coast Grinders i skön bluesshow på Nefertiti – Lördag 7 december 2017

Det var bluesgung på Nefertiti lördag 7 december. Greger Andersson från Gnesta på sång och munspel med brorsan Marcus på trummor och göteborgarna Lars Mellqvist på bas. Göran Svenningsson gitarr /sång och Bernt Andersson på piano/dragspel. Bröderna Andersson har spelat ihop i över trettio år och med detta göteborgsbandet the West Coast Grinders bakom sig har det blivit många gig på senare år.

Det var mestadels Chicago-blues vi kanske 200 personer i lokalen fick. Greg är en härlig sångare och munspelare, och på några låtar gitarrist, men det var också till fördel att även Svenningsson, som ju själv lett många egna bluesband genom decennierna, fick sjunga några låtar.

 
Låtlista andra set  ca 75 min
—————————————-

Maybe baby –

I got more –

Got my Eyes on you –

Don´t go no further –

Goin´ fishing –

Santas gonna rock –

Merry Christmas baby –

Whiskey heaven –

So long baby goodbye –

Stranger blues –

Santa Claus wants some loving –

Coming home.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *