Lollo Gardtman – soulsångerska med klass höll releaseparty på Nefertiti – Måndag 11 december 2017

Lollo Gardtman hade releaseparty för sin EP Chapter One nere på Nefertiti måndag kväll 11 december. Det var en näst intill fullsatt klubb på minst 200 personer. Vi fick för kvällen de nya låtarna framförda på cirka 35 min plus extranumret Love Bug från kommande Chapter Two.

Lollo har hörts i flera sammanhang tidigare, bl.a i funkbandet Sunday Night Live, i kören på Tomas Ledins show på Rondo och som sångerska med Mr Bo & the Voodooers i Gamla Kyrkan på Åmåls Blues Fest i somras. Hon har en verkligt bra röst som gjord för den här mogna soulrockstilen och var i toppform när hon nu för första gången fick framföra bara egenskrivna låtar.

 

 

I det skickliga bandet återfanns Martin Carlberg, gitarr .Markus Zovic –keyboards, Per Wockatz –bas, Pontus Engborg. trummor, Janne Bjerger –trumpet. Peter Noos Johansson. trombon plus på körsång Johanna Hjort och Annica Svensson.

.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *