Lisa Lystam Family Band och Bättre Begagnat gav oss en fin blueskväll i Kungsbacka Teater – Lördag 28 april 2018

Denna kväll lördag 28 april arrangerad av Kungsbackas bluesförening bjöd på två band. Först trekvart med lokala Bättre Begagnat med fina egna varianter av låtar ur Totta Näslunds repertoar. Med ett kanonljud och ett band som trivdes på scen blev det en fin öppning.

Medlemmar ikväll var Tommy Berntsson – sång, akustisk gitarr, Pelle Andersson – sång, gitarr, Camilla Gustafsson – sång, Jonas Westgårdh – bas, Thomas Andersson – trummor, Patrik Marberg – gitarr och Kristian Torkelsson – klaviatur

Bättre Begagnat
Pelle, Camilla och Tommy i Bättre Begagnat

Därefter Lisa Lystam med sitt Family Band, som nu spelat ihop i fem år. Detta märks då de är tighta värre i sin bluesiga rock med egna låtar mest. Sedan sist jag såg dem på Göteborgs blues party i somras fattas Micke Fall på munspel, men Lisa är grym på såväl sång som munspel. Hon har en alldeles härlig närvaro i det hon gör på scen.

 

Övriga i bandet är gitarristerna Fredrik Karlsson och Mattias Gustafsson, basisten Johan Sund och på trummor Patrik Thelin.

Lisa. Johan och Fredrik

Mest låtar ur senaste albumet Give You Everything , men också covers som av J. J .Cales I’ll Make Love To You Any Old Time, en tung version av bluesklassikern Baby Please Don’ t Go och Fredrik fick sjunga i Ike Turners You´ve Got To Lose där det blev lite reggaetoner i kompet. Deras extranummer var en ösig Muddy Waters-låt Rolling and Tumbling. Allt som allt 1 tim 20 min inför ca 225 pers.

 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *