Kim Larsen & Kjukken på Trädgårns utescen – Fredag 20 juli 2018

Kim Larsen & Kjukken kom till Trädgårns utescen en fin sommarfredag 20 juli. Utsålt med kanske 3000 personer på plats. Han har en verkligt bred publik och verkar få nya fans genom åren, det fanns en hel del i yngre medelåldern i publikhavet.

Det är samma bandmedlemmar i Kjukken sedan 2015 ; med lead gitarrist Karsten Skovgaard, rytmgitarrist Jörn Jeppesen, basist Jesper Haugaard och trummis Jens Langhorn. Ett tight band Kim trivs med och efter att tidigare i år ställt in en turné verkade han nu kommit igen och var ikväll lika röststark som vanligt.

Vi fick två delar om 50 + 65 minuter och de förväntande gamla Gasolin-klassikerna fanns med. Men också en del mindre kända, som en för mig helt ny kallad I Göteborgs Hamn där han sjöng på svenska till stora delar!

Det var annars en hel del nummer som skiljde sig från setlisten ifjol i Varberg, Se mitt inlägg från 2017 genom att skriva in Kim Larsen i sökrutan i bloggen. Med så många skivor bakom sig har han en låtskatt som få och kul att han byter ut delar av dem år från år.

Låtlista
————————————————————
Det Er Idag Et Vejr
Tarzan Mama Mia
Christianshavns Kanal
Hvad Gör Vi Nu, Lille Du?
I Göteborgs Hamn
De Smukke Unge Mennesker
Gör Mig Lykkelig
Langebro
Vinternat
Papirsklip
——————————————————
Det Beste Til Mig Og Mine Venner
Pianomand
Blip-båt
Strengelegen
En Gammeldags Mand
Moder Jord
Köb Bananer
This Is My life
Sammen Og Var För Sig
Rabaldesrtraede
Midt Om Natten
—————————-
Fru Sauterne
Som Et Strejf Af En Dråbe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *