Lars Demian och David Tallroth skapade skön stämning på Nefertiti – Lördag 25 augusti 2018

Lars Demian och David Tallroth spelade inför en stor publik på Nefertiti lördagen 25 augusti. En perfekt klubb för den visrock/cabaretmusik vi får med Lars på sång, gitarr och piano och David med tuba och gitarr mm. De två har samarbetat ett bra tag men det var första gången jag såg dem ihop och detta var något alldeles unikt i artistsverige. Sanslöst bra.

I två set om 40 resp. 55 minuter imponerade de verkligen. Lars har en stor närvaro och texterna är såväl sanslösa som tidlösa. När han nu väljer ut de allra bästa – eller åtminstone mest populära – ur sin repertoar blir det ju en stark konsert förstås. I David Tallroth har han hittat en perfekt musikalisk partner.
David Tallroth

 

Låtlista (ej helt komplett)
Konungens skål
Itsy bitsy tweenie weenie yellow polka dot bikini
Knähunden
Guldkant på ditt liv
H&M
Asien igen
Pank
Ängla-tango
Man får vara glad man inte är död
Sjung hej allihopa
————————————————-
Bängen trålar
Serenad kl 04.15
Pengar
 
 

 

 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *