Owe Thörnqvist med härlig show kompad av Mad Men Band på Lorensbergsteatern – Torsdag 28 mars 2019

Owe Thörnqvist kom in spelande munspel kompad av The Mad Men Band som bestod av sju män och två kvinnor. Ett alldeles perfekt band för honom. Full fart redan från start och Owes röst lika klar och tydlig som alltid under denna Fest & Final-konsert i Lorensbergsteatern torsdag 28 mars.

Storartat att vid hela 90 års ålder vara så i form. En del nyskrivet från det album som gavs ut tidigare i månaden i första delen, men under kvällen också de flesta av klassikerna. Imponerande vital ännu. En sann scenpersonlighet Owe och det var många glada leeende i publiken efteråt.

Bland de nya var fina Genom dina ögon, en skön drift med Svenska Akademien med titlen Sture Allén på melodin till Alptoppens ros. Vi fick förstås också Melodifestivallåten från 2017 Boogieman Blues.

I övrigt: Svartbäckens ros, Wilma, Loppan, Josefsson, Ösa sand, Ett litet rött paket, Dagny, Varmkorv boogie, Titta titta, På festplatsen, Diverse julboogie, Rumba i Engelska Parken, Hjalmar Bergström, Alptoppens ros och allra sist den helt sanslösa Herr Jonssons irrfärder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *