Roffe Wikström på Varbergs Teater – Lördag 13 april 2019

Rolf Wikström med band kom till ett fullsatt Varbergs Teater (280 personer) lördagen 13 april. I bandet ikväll Tommy Cassemar bas, Erik Mossnelid på keys och Nicki Notini på trummor. Ett långt set på två timmar 20 minuter liksom bara flög iväg när de gav allt ikväll. Roffe i fin form med ett glödande gitarrspel. Hans repertoar är i grunden sig lik de senaste åren där enda nyare låten var Längtan, ge dig av från hans senaste album Istället för tystnad från 2011.

Precis innan konsertens start hade jag äran att vara den som ropade in Rolf till scenen. På min lott var ikväll att för Radio Nostalgis räkning dela ut ett Hall of Fame-diplom. Rolf blev nummer 109 i ordningen sedan starten av utdelningarna år 2009.

Låtlista

Starka band

Leva som en luffare

Inte en spänn på fickan

Alltför många gånger

Längtan, ge dig av

Vi ska bygga oss en kyrka

En helvetes vacker kvinna

Kom till mig kvinna

Över tusen hav

Allt är gjort av plåt

Mitt hjärta är ditt

Blues är allt jag har

Roffes stomp

Jag tror du ljuger nu

Jag älskar dej ändå

Hej och hå

Som vattnet flyter i floden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *