Pepperland goes Cavern – Tre kvällar på Nefertiti – Söndag 14 april 2019

Pepperland för tredje kvällen i rad på Göteborgs egna Cavern, källarklubben Nefertiti. Samma gäng som jag i höstas såg göra succé på Stadsteatern med sitt Sgt.Pepper-program.

Bandet består av Per Umaerus, sång, gitarr, keyboard, Micke Isakson, gitarr och sång, Per Wockatz, bas och sång, Olof Bengtson, klaviatur och sång och Benny Karlsson, trummor och sång. De bildades ut resterna av Lenny Pane, även det ett hyllat Beatlesband, 2005. och där Micke är ende medlem från start.

Pepperland är samspelta värre och den här kvällen är förstås bara tidigt Beatlematerial. inte bara deras egna utan också en del av de covers. de gjorde under tiden som källarband i Liverpool och Hamburg. Många sköna låtar blev det i två set med den betydligt nyare Hey Jude som allra sista extranummer.

Vi fick ett tiotal låtar bandet sällan eller aldrig spelat live tidigare. En del udda inslag som The Night Before och You Like Me Too Much från Help-albumet. Gruppens musikalitet och inte minst sångstämmor är verkligen ljuvliga att höra. Kul med Benny som huvudsångare i Act Naturally och Honey Don´t.

Låtlista

Love Me Do
Some Other Guy
Soldier Of Love
You´ve Really Got A Hold On Me
Please Please Me
All My Loving
You´re Gonna Lose That Girl
If I Fell
Act Naturally
From Me To You
A Hard Days Night
You Like Me Too Much
Money
Hold Me Tight

—————————————————–
Help!
The Night Before
Anytime At All
All I´ve Gotta Do
This Boy
Honey Don´t
I´ll Follow The Sun
Things We Said Today
I Feel Fine
Can´t Buy Me Love
I Saw Her Standing There
Eight Days A Week
She Loves You / Sie Liebt Dich
—————————————————-
Twist And Shout
Hey Jude

______

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *