Eivör från Färöarna bjöd på en stor musikalisk upplevelse på Kungstorget – Fredag 9 augusti 2019

Eivör med band från Färöarna imponerade med sin sena spelning på Kungsrorget under Gothenburg Cultere Festival fredagen 9 augusti. Hon har tidigare framträtt i Göteborg på Oceanen och så sent som i mars i år på Pustervik.

En stark röst med stort omfång. Lite av Björk men utan dennas manér. Här litade hon på sin röst. Flera låtar var på färöiska och vid ett tillfälle tog hon upp en trolltrumma. Mäktigt. I övrigt spelade hon gitarr med den äran.

Ett bra band av musiker från sin hemö hade hon bakom sig, denna 36-åriga Eivör Pålsdottir som albumdebuterade redan som tonåring år 2000. En världstjärna detta. Vi var kanske 2 000 personer och konserten varade i cirka. 80 minuter

Låtlista med tack till Bo Olsson:
Brotin
Boxes
Verd Min
So Close To Being Free 
Bridges
Trollabundin 
Salt
Silvitni
The Last Kingdom
Falling Free 
I´Tokuni

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *