Pugh Rogefeldt på Lisebergs lilla scen – Fredag 6 september 2019

Pugh Rogefeldt med band i ett tight set på Lisebergs lilla scen fredagen 6 september. Pugh helt koncentrerad på sången och inget gitarrspel alls idag. Därför en man mer i bandet än brukligt på senare år. Med brorsan Ingemar Iro Rogefeldt – gitarr, Kasper Kvist – gitarr, Hasse Tholin – bas/kontrabas och Micke Lyander – trummor.

Bra ljud och Pughs röst är stark, han har flera avspända mellansnack. Korta men i ett fall lite längre. Om Vandrar i ett regn och om hur den låten kom till. Lustigt nog drog han den efter låten. Lite snopet att det bara blev en timma inklusive extranumren Dinga Linga Lena och Små lätta moln. Bäst annars Hog Farm och även Här kommer natten.

Låtlista

Grävmaskinen

Vår kommunale man

Het

Här kommer natten

Först in, sist ut (Ny låt)

Jag är en liten pojk

Vandrar i ett regn

Finns det lite stolthet kvar, finns det också hopp

Lust hunger

Hog farm

Dinga Linga Lena

Små lätta moln

2 kommentarer Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *