Arvingarna i toppform i sin krogshow på Kajskjul 8 – Fredag 20 september 2019

Arvingarnas krogshow “I takt med tiden”, deras 30 års jubileum, hade sin premiärkväll fredagen 20 september på Kajskjul 8 i Göteborgs hamn nära Operan. Detta var den första showen som omfattar 30 kvällar fram till december. Fullsatt och runt 580 personer i lokalen.

Första fick vi höra dem i två olika omgångar om cirka 20 minuter helt akustiskt. Här briljerade de med stämsången som vanligt och med sin spelglädje. Några nya låtar ur kommande album fick vi också här.

I själva krogshowen förstärkta med en trummis (Tim Nilsson) och tre blåsare (Ella Wennerberg, Hugo Hammarlund och Love Nilsson). Genom detta fick Tommy Carlsson mer utrymme som leadsångare än när jag sett dem tidigare.

Det är en imponerade radda hits de fått ihop och alla förväntade låtar fanns med. Till det också såväl Beach Boys- som Queen-medlyn insprängda. Hela 1 timma 40 minuter i andra set. Bra upplägg men så är det också ytterst meriterade Hans Marklund som är showens regissör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *