Becca Stevens Band på Nefertiti – Söndag 3 november 2019

Becca Stevens Band med skön musik söndagskvällen 3 november 2019 i Göteborg. New York-band med Michelle Willis på keyboard. Becca och Michelle ingår i David Crosbys turnéband, vilka spelade på Konserthuset i september ifjol. Det band som också kallas Lighthouse Band. Plus att de har spelat i Snarky Puppy. Ikväll också med Chris Tordini på bas och Jordan Perlson på trummor. Plus ytterligare en gitarrist.

Högklassig konsert med bra ljud där Nefs egne ständige ljudtekniker Gert Ryding fick extra eloge av Becca från scen.
Melodiöst och lätt jazzigt emellanåt och även folkpop i stil med Suzanne Vega/Joni Mitchell. Originellt med mest eget från främst Becca och några från Michelle. På slutet dock två covers ; Stevie Wonders låt As och Joni Mitchells Help Me. Hyfsat med publik för en söndag, kanske 80 pers.

Michelle Willis

Låtlista (Ej helt komplett)

Venus

Regina

Queen Mab

Betweeen Me And You (från ny EP)

I Will End You ?

Tillery

Good Stuff (från kommande album Wonderblum)

Wild Mountain Thype

I Asked (Snarky Puppy-låt)

Imperfect Animals

As

Help Me

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *