Michaela Anne med band + norska duon Darling West i Pusterviks matsal – Tisdag 11 februari 2020

Countryrock med Michaela Anne från Nashville med band uppe i Pusterviks matsal inför ca. 75 personer tisdagen 11 februari. Först en fin halvtimme med norska duon Darling West, äkta paret Mari Sandvaer Kreken och Tor Egil Kreken. Egna låtar från bl.a ett helt nysläppt album. Drag av folkmusik med fin stämsång. Tor varvade mellan gitarr och banjo. Mari med avslappnat mellansnack.

Michaela Anne har jag sett tre gånger solo tidigare nere på stora scenen som förakt innan Sam Outlaw två gånger 2017 och före Mandolin Orange 2019. Den numera Nashville-baserade Michaelas senaste album Desert Dove kom i höstas, producerat av Sam Outlaw och Kelly Winrich och det första för henne på Yep Roc Records.

Nu med ett band där hon hade sin man Aaron Shafer-Haiss på trummor, samt de brittiska Sam Wilcock på gitarr och Anna Robinson på bas. Egna låtar fram till extranummer med en Rodney Crowells låt Bluebird Wine och Gram Parsons Luxury Liner. Wilcocks gitarrspel var härlig att höra.

När hon nu fick spela ut i 90 minuter visade Michaela hela sitt register. Bra röst och hon har en fin låtskatt numera, vi fick även en helt ny skriven låt som hon gjorde ihop med Darling West.

Låtlista Michaela Anne med tack till Bo Olsson
One Heart
Child Of The Wind
Living Without You
If Only
By My Design
Desert Dove
Somebody New
When You Wanted Me (Solo)
Bright Lights (Michaela +Darling West)
If I Wanted Your Opinion
Two Fools
I´m Not The Fire
By My Design
Luisa
Runaway With Me
Worrying Mind
———————————————————–

Bluebird Wine (Rodney Crowell)
Luxury Liner (Gram Parsons)
Be Easy (A-Capella nere på golvet)

Låtlista Darling West

Hey There
Loneliness
Rolling On
True Friends
Vinyl And A Heartache
Make It Last

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *