Uncuts majnummer läst liksom Magnus Ugglas självbiografi – onsdag 1 april 2020

En dag med få kulturaktiviteter. Men har iallafall läst ut Magnus Ugglas självbiografi under denna vecka. Underhållande, självutlämnade och läsvärd på alla sätt. Klart minus dock för bokens titel ” Enda sättet att genomlida en konsert är att själv stå på scenen”. Utgiven 2018 och på 320 sidor.

Det blev också inköpt majnumret av Uncut idag. Lång special om George Harrison liksom om Syd Barrett bl.a. Hann läsa artikeln om Lucinda Williams. Hon kommer ut med sitt nya album 24 april och har precis flyttat tillbaka till Nashville där hon bodde under 90-talet. Sedan tidigt 2000-tal har hon haft sitt hem i Los Angeles men har även på senare år spelat in flera av sina skivor i Nashville .

I Mojo har jag hunnit läsa om the Black Crowes comeback. Den brödrafejden mellan Chris och Rich Robinson har inte varit att leka med. Här ligger bröderna Ray och Dave Davies i lä. Men inga av dem slår förstås den situation som är mellan Oasis-bröderna Gallagher på senare år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *