TV-serierna Better call Saul och Billions sedda – Torsdag 2 april 2020

Stiltje med konserter och inte heller är det några nya radioprogram på gång på en månad nu Gör ju annars sedan 2017 ett program i veckan för Radio Nostalgi. Sänds i Kungsbacka-Varberg området men kan också höras på webben. De senaste veckorna har det varit repriser, ett om mina favoritlåtar med Los Angeles-artister inspirerat av ett nummer av tidningen Sonic om just L.A. och veckan innan var det ett porträtt av Rick Nelson. De fyra senaste kan lyssnas på här https://www.radionostalgi.se/senaste_program.html

Det blir ju mer media-konsumerande nu också och tid för några tv-serier. Jag följer varje måndag Homeland på SVT Play (det avsnitt som sedan går i vanlig tv söndagen efter) och tisdagar är det Better Call Saul på Netflix.

Malin Åkerman, Damian Lewis, Maggie Siff och Paul Giamatti

Tog också upp en serie jag missade när den kom 2016. Rekommenderar starkt amerikanska Billions som rör sig i New Yorks finansvärld och följer riksåklagaren Chuck spelad av Paul Giamatti och fond-VD:n Bobby “Axe” Axelrod, spelad av Damian Lewis, och deras familjer. Sällsynt skarp dialog och skönt med en serie där våld och droger inte förekommer alls. Lysande musikval i serien också.De tre första säsongerna finns på Viaplay och alla fyra på HBO. En femte är klar att visas i maj.

Klockan 22,30 ikväll i SVT 1 blir det att se dokumentären om Ike White.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *