Blondie i Uncuts serie The Ultimate Music Guide – Fredag 3 april 2020

Idag blev det inköpt nya Uncut – Ultimate Music Guide. 122 välmatade sidor om Blondie. Har köpt de flesta av deras utgåvor sedan 2009. Upplägget i dessa magasin är verkligen perfekt. Det är kronologi där albumutgåvorna har fått ny text och analys insprängt med originalartiklar från New Musical Express och Melody Maker. Nutid och dåtid på en och samma gång,

Det är alltid lika härligt läsa dessa artiklar och det är frapperande hur välskrivet det alltid är. Man slås också av att det var en helt annan tillgång till artisterna på 60- och 70 talen. Inte så många agenter och PR-personer som stod i vägen.

Här nedan del av samlingen. Saknar tyvärr nummer 1. Efter nummer 12 om the Kinks slutade de med numrering.

Får också påminna om morgondagens stora stödgala på Pustervik. Fritt att streama via gp.se (ingen prenumeration behövs) och lämpligt tillfälle att stödja Pustervik med pengar. En klubb som har bjudit så många av oss på en sanslös radda av stora konsertupplevelser de senaste decennierna. Den måste bara överleva. Nu med rejält utökad startlista. Startar 18.30.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *