Värvet är en alltid bra podd – Tisdag 28 april 2020

Värvet är en podd vars app jag prenumererar på. Bara de senaste månaderna har jag lyssnat på Kristoffer Triumfs fina möten med Klara Zimmergren, Anja Pärson, Anders Hansen, Gina Dirawi och Andreas Kleerup. Kristoffer har en särskild förmåga att få sina intervjuer till att bli något man fastnar för. Bra lyssnare, påläst och skapar fin stämning alltid.

Nu har jag precis lyssnat på avsnitt 413 utgivet igår och den här gången med Maja Ivarsson från the Sounds. En öppen och härlig intervju. Tänk att de funnits i över 20 år med samma fem medlemmar i bandet, Ett större namn utomlands än här hemma kanske, men så har de också genomfört hela sjutton USA-turnéer.

The Sounds

The Sounds har nytt album klart för utgivning i juni medan deras USA-turné och allt annat förstås satts på väntan för tillfället. Maja fick frågan om “egna idoler” och svarade först Stevie Nicks och lade sedan till Courtney Love, Leila K. och Debbie Harry,

https://podcasts.nu/avsnitt/varvet-podcast/413-maja-ivarsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *