Classic Rock med nytt nummer – Onsdag 20 maj 2020

Engelska månadstidningen Classic Rock är ute med ett nytt nummer, En satsning på bluesmusik på hela 60 av de 106 sidorna. Med många miniporträtt av bluesens arkitekter. Lite längre artiklar är det om bl.a ZZ Top och B.B King.

Läsvärt är en artikel om Jack White och hans White Stripes, samt om nyare akter som Samantha Fish och Larkin Poe. Dessa senare två skulle jag ju ha fått höra live i Göteborg nu i vår om inte coronan slagit till. Samantha på Valand och Megan och Rebecca i Larkin Poe i Trädgårdsföreningen. De senare har fått nytt datum i mars 2021.

Såg ikväll avsnitt tre i SVTs Hitlåtens Historia. Om Eva Dahlgren och hennes låt Ängeln i rummet. Toppenprogram. Tänk hur stor Eva var där i skarven 80-90-tal.

https://www.svtplay.se/video/26634482/hitlatens-historia/hitlatens-historia-sasong-11-eva-dahlgren-angeln-i-rummet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *