Jackpots m.fl. i Popnördspoddavsnitt – Torsdag 4 juni 2020

Popnördspodden kom idag med nytt avsnitt. Den andra delen av Ulf Henningssons och Åke Erikssons Göteborgsresa. Hela andra halvan ägnades åt Jackpots. Det är bara att konstatera att de var av världsklass framme vid andra LP-n Jack In The Box.

Ovan original-LPn från 1968, titellåten skriven inom gruppen och albumet var producerat av Claes af Geijerstam. Egna låten Miss Judith Lee skulle eventuellt handla om sångerskan Lena Junoff. Nedan Cd-utgåvan där också många spår från debut-LPn Tic Tac Toe från 1967 tagits med och vissa ur andra LPn tagits bort. Utgiven 2003.

Kul i dagens program också att få höra en ej tidigare utgiven låt med dem. Innan dess behandlades också bl.a Curt Borkmann, Benny Borg och Peter Winsnes. Härligt program.

Jackpots

https://popnerdspodden.podbean.com/e/ep-66-%e2%80%93-60-talet-i-goteborg-del-2/

Steve Priest, basisten i Sweet har avlidit 72 år gammal. Han bodde i USA sedan länge och turnerade i främst Nordamerika med sin egen version av bandet, Steve Priest’s Sweet, samtidigt som gitarristen Andy Scott turnerade med en annan version i Europa. Andy är nu den ende kvar i livet av den ursprungliga kvartetten. Sångaren Brian Connolly gick bort 1997 och trummisen Mick Tucker 2002.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *