Sarah Klang streamad från Pustervik – Fredag 12 juni 2020

Sarah Klang på Pustervik i nära en timme tittade jag på ikväll i tv-sändning av Göteborgsposten. Hon kompades av fyra musiker. Bra låtar och rösten är härlig höra.

https://www.gp.se/kultur/kultur/se-sarah-klang-i-unik-spelning-p%C3%A5-pustervik-1.29347428

Så här skrev jag om konserten inför full salong i november 2019.

Sarah Klang drog nästan fullt hus andra kvällen i rad på Pustervik söndagen 17 november. Faktiskt första gången jag ser henne live och hon övertrumfade faktiskt mina ganska höga förväntningar. Den rösten är mäktig minsann. Skapar rysningar när hon tar i och låtarna kändes mer varierade i liveframförandet. Med mer nerv.

Musikaliskt kan hennes låtar beskrivas som en slags pop med Americana-drag men förutom att steel guitar används på några låtar vill jag inte kalla det country. Mer av Lana del Rays stil, s.k “dreampop”, med svepande komp där Sarahs röst flyter ovanpå. Lite av Adeles klass på vissa låtar. Imponerande och så fick hon också stark publikrespons ikväll bland närmare 900 pers.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *