Classic Rock med nytt nummer – Måndag 15 juni 2020

Classic Rock är ute med ett nytt nummer sedan någon vecka. Den är alltid läsvärd. Huvudartikeln gäller 50-års jubileum av the Beatles album Let It Be. Tolv sidor av Johnny Black.

Intressant med de åtta sidorna om Pink Floyd-albumet The Final Cut. Här var det verkligen på djupet kring denna LP från 1983 som blev den sista med gruppen där Roger Waters och David Gilmour båda fanns med.

Steve Earle får bara två sidor text (och en härlig ny bild som ses nedan) men det var en bra artikel signerad Rob Hughes

Pete Townshend ges sex sidor där det handlar om perioden från slutet av 70-talet och fram till hans första soloalbum Empty Glass utgivet i april 1980. Mycket bra artikel signerad Bill DeMain.

Kul också att läsa lång artikel om walesiska Budgie och dess ledare Burke Shelley. Här var det mycket nytt kring en fascinerande musiker jag inte kände till så mycket om även om jag på 70-talet gillade Budgie. De upphörde som grupp först 2010 och den idag 70-årige sångaren och basisten Shelley har haft stora hälsoproblem på senare år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *