Bruce Springsteens bok Born To Run – Onsdag 17 juni 2020

Born To Run är inte bara titeln på Bruce Springsteens klassiska album från 1975 utan också namnet på hans självbiografi. Den kom ju redan 2016 men jag har först nu kommit mig för att skaffa den. Nu lite mer än halvvägs in är jag klart imponerad av hans starka berättelseförmåga. Vägen mot de stora framgångarna var inte lätt.

När väl första utlandsturnén kommer hösten 1975 blir det bara fyra spelningar. London, Stockholm, Amsterdam och åter London. Han beskriver härligt detaljerat kring första spelningen på Hammersmith Odeon, men den svenska konserten får väldigt lite text tyvärr. Men jag rekommenderar alla att läsa Born To Run.

Det ikoniska skivomslaget fotat av Eric Meola som också har gett ut boken ovan med The Unseen Photos.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *