Ulf Lundell Sommarvärd – Måndag 22 juni 2020

Ulf Lundell i P1s Sommar idag. Femte gången han får den äran. Tidigare åren är 1982, 1983, 1985 och 2007. Alla finns att lyssna på igen via SR. Intressant som väntat idag. Flera prator var i dagboksform som påminde om stilen han har i sina böcker Vardagar 1-3. Nedslag i hans tillvaro med mycket observationer kring naturen kring honom. Bäst i programmet var den delen som handlade om hans uppväxt. Likaså kul när han försökte förstå vad en “Dylanman” är.

Janne Bark och Ulf Lundell – Varberg 2019

Bra musikval med faktiskt enbart kvinnliga artister fram till allra sista låt som var Frank Sinatras “Hello Young Lovers”. Ovanligare låtar med Patti Smith, Joni Mitchell, Sinéad O´Connor och Joan Baez och en med den alltför sällan spelade Thea Gilmore. Men också svenska artister som Veronica Maggio och Amanda Jensen.

Thea Gilmore

https://sverigesradio.se/sida/avsnitt?programid=2071

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *