Radio Nostalgi populär musikstation – Lördag 1 augusti 2020

Radio Nostalgi är en station med en verkligt aktiv facebooksida. Stationschefen Royne Nilsson är alltid på hugget och vad sägs om den här listningen nedan. En utvärdering av radiostationerna i landet under maj 2020.

Bästa facebooksidan i Sverige

screenshot_2020-06-01.450x4.jpg

Jag tror säkert även senare mätningar kommer ge bra resultat. Här är den senaste FB-artikeln med anledning av mitt minnesprogram över Peter Green.

BEAT MED LEIF WIVATT HYLLAR ROCKLEGENDAREN PETER GREEN

Gitarristen, låtskrivaren och sångaren Peter Green, född i London och avliden den 25 juli 2020 på Canvey Island i Essex, England, blev 73 år. Hans karriär startade i John Mayall’s Bluesbreakers och välkänd som grundaren till musikgruppen Fleetwood Mac. Peter Green anses vara en av de största bluesgitarristerna genom tiderna. BB King: “He’s the only white guy to ever make me sweet”. I programmet Beat nu på söndag 2 augusti kl.10.00 bjuder Leif Wivatt som en hyllning på en musikalisk resa med Peter Green och spår från både Bluesbreakers och Fleetwood Macs produktioner.

Repris på onsdag 5 augusti kl.11.00.Radio Nostalgi FM 95,2 Kungsbacka, www.radionostalgi.se och i appen Tunein. Skulle någon missa tillfällena så finns inslaget att avlyssna under en månad på hemsidan Lyssna/Senaste program i menyraden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *