Om mitt Radio Nostalgi-program med Texasartister del 1 – Onsdag 26 augusti 2020

Del 1 av mina program med Texas-musiker sändes idag onsdag kl 11 i Radio Nostalgi. En repris från 2017. Med artister som Willie Nelson, Sir Douglas Quintet, Stevie Ray Vaughan, Janis Joplin, Buddy Holly och Waylon Jennings. www.radionostalgi.se

Klicka fram till programmet Beat och du får fram de fyra senaste sändningarna. De tre tidigare handlar om i tur och ordning Bonnie Raitt, Robert Johnson och Peter Green. Nu på söndag den 30/8 kl 10 är det dags för Texas-artister del två. Med bl.a Freddie King, Dixie Chicks, ZZ Top och Roy Orbison.

Jag minns att jag i förberedelserna för de två programmen gjorde en lista över bra artister från Texas inom rock, country, blues och folkmusik. Det var väldigt väldigt många. Tror inte det finns någon stat som kan matcha Texas i det här avseendet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *