Årets Åmåls Blues Fest livestreamad idag – Lördag 29 augusti 2020

Åmåls Blues Fest sände en live-streamad konsert idag. Det får räknas som det hela vad gäller 29e bluesfestivalen. Nu kan de gå vidare mot 30 års-jubileet 2021 på vanliga scenen nere vid djuphamnen. Idag sändes konserten från Karlbergsgymnasiets aula i Åmål. Min gamla skola där jag tog studenten way back in the day.

Lisa Lystam Famly Band – Kungsbacka – april 2018

Lisa Lystam Family Band och T-Bear & the Dukes var grupperna ikväll och jag såg hela av de förstnämndas konsert på 52 minuter och större delen av det värmländska bandet. En finfin produktion vad gäller ljud och ljus signerat firman Ljudmakarna. Superprofessionellt.

Det hela finns att se via denna länk

Lisa Lystam Family Band alltid bra. Bland det bästa av liveband vi har i Sverige och de har med åren breddat sig och kör väl inte ren blues längre. Det gjorde väl däremot Arvika-bandet T-Bear & The Dukes. Har inte sett någon hel konsert med dem tidigare även om de varit flera gånger på stora scenen på Åmåls blues fest.

Jag blev klart imponerad av dem dag. Gruppen har lång rutin och ledaren Torbjörn Solberg har bra röst och gitarrspel, Förstår varför Jeffersons chefredaktör Tommy Löfgren pratade så varmt om dem i Åmål häromåret. Han skrev en lång artikel om dem i sin tidning, den kan läsas via nätet på Jeffersons hemsida. Denna bluestidning som har varit självklar i mitt hem sedan tidigt 70-tal och den har alltid varit bra. Nu med snygg layout och bättre än någonsin. Stöd den genom att prenumerera. Senaste numret ligger ute i landets alla Pressbyråer nu

https://www.jeffersonbluesmag.com/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *