Mojo ute med sitt oktobernummer – Tisdag 1 september 2020

Mojos nya nummer ute nu. The Beatles har varit med på många omslag genom åren. Denna gång handlar det om andra halvåret 1965. Om deras aktiviteter fram till och med Rubber Soul-albumet utgivet i december det året. Elva sidor med text av Paul Du Noyer som var chefredaktör när Mojo startades 1994.

The Rolling Stones får också en lång artikel kring tiden för Goats Head Soup-albumet som nu kommer i deluxe-nyutgåva senare i september. Nya intervjuer med Jagger, Richards och Mick Taylor. Här ser vi nedan en bild som möjligen var nära bli omslag när LPn kom ut 1973. Fotograf David Baile.

James Taylor är det alltid intressant att läsa om. Har alltid gillat honom och här får vi en lång intervju på sex sidor där han som vanligt är väldigt öppen med att berätta om sitt turbulenta liv på 70-talet.

Prince ägnas sex sidor apropå nyutgåvan av Sign´O` The Times-dubbeln.

Den kanske mest överraskande artikeln är den om Ennio Morricone som avled den 6 juli i år. En sida med minnesord från James McNair och sedan två sidor med snygg layout kring hans soundtrackskivor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *