Rock´n`Roll Magazine nummer 7/2020 ute – Söndag 13 september 2020

Rock´n Roll Magazine ute med nytt nummer. Alltid en höjdpunkt när den dimper ned i brevlådan. Vi prenumeranter har den en vecka innan den når handeln.

Thin Lizzy och Phil Lynott får för femte gången i tidningens historia omslaget. Med det tangerar de antalet med såväl The Beatles och the Rolling Stones. Redaktören Jörgen Holmstedt är ledande auktoritet i Lizzys historia och får här fjorton sidor inklusive genomgången av studioalbumen

Svenska Blues Pills får tidningen s inledande artikel. Ett intressant band som jag sett såväl på klubbscen (Sticky Fingers) som inför 3000 personer på Åmåls Blues Fest. De är aktuella med sitt tredje album Holy Moly.

Nick Mason intervjuas av Anders Lundqvist och berättar om sitt nya band Saucerful of Secrets vilka spelade live i Stockholm ifjol. Han spelar i det bandet musiken från Pink Floyds psykedeliska 60-talsperiod med Syd Barrett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *