Uncut ute med sitt novembernummer – Torsdag 1 oktober 2020

Uncut ute med nytt nummer. Välmatat som vanligt. P. J. Harvey får största artikeln (11 sidor) och omslaget. Det är hela 25 år sedan hennes tredje album To Bring You My Love kom ut och mycket handlar om den. Ett album som nu återutges med extra demoinspelningar.

Creedence Clearwater Revival får sex sidor med nya intervjuer där John Fogerty, Stu Cook och Doug Clifford faktiskt för en gång skull pratar (mest) om alla positiva minnen. Men de är förstås inte samlade utan intervjuade var för sig. Artikeln handlar om deras år 1970 med albumen Cosmo´s Factory och Pendulum. Riktigt bra läsning som skulle ha varit sex sidor till om jag fått bestämma

Isaac Hayes i en arkivintervju från Melody Maker. Richard Williams skrev den i februari 1971. Sex sidor inklusive bilderna.

The Nationals frontman Matt Berninger har sitt första soloalbum ute. Lång artikel med intervju över sex sidor. Han bor i Los Angeles numera och samarbetar med Booker T. Jones som producent och musiker på sitt nya album. De har t.o.m bildat skivbolaget Book Records ihop.

Tom Petty gick bort för ganska precis tre år sedan. Den 2 oktober 2017 vid 66 års ålder. Ett av hans bästa album var Wildflowers från 1994. Detta album ges nu ut i ny upplaga som dubbelalbum med 25 låtar. Tio tidigare outgivna låtar. Uncut recenserar på två sidor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *