Mojos novembernummer ute nu – Torsdag 8 oktober 2020

Mojo ute med nytt nummer. Queen är i fokus med tre artiklar. En kring låten Bohemian Rhapsody, en med fokus på sångaren Adam Lambert som nu varit med sedan 2012 (innan dess var det Paul Rodgers från Free och Bad Company under fyra år). En tredje artikel visar fina foton från Queen-konserter.

Ray Davies är intervjuad över sex sidor varav två med helbilder. Intressant värre med en del inblickar hur han har det i dagens läge.

Sun Ra är en artist med en minst sagt mytisk aura. Han lämnade jordelivet 1993 men hans medmusiker i Sun Ra Arkestra håller hans musikaliska arv vid liv. Här i sex sidors genomgång av hur det gått till.

Elvis Costello bor sedan länge i Vancouver, Kanada med sin fru Diana Krall och deras tvillingpojkar nu 13 år. Här får vi en finfin artikel om hans situation idag. Nytt album är klart och ges ut i november, hans 31:a album och det kommer ha titeln Hey Clockface. Elvis har också gått igenom 1979 års album Armed Forces och det ges nu ut i ny upplaga med extraspår och annat .

En kommentar Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *