Uncut ute med sitt decembernummer – Torsdag 29 oktober 2020

Bruce Springsteen är ganska given en större artikel eftersom han nu kommit med efterlängtade albumet Letter To You. Där han återförenats med E. Street Band. Alla medlemmar kommer här med fina kommentarer om hur inspelningen gick till. Det är en artikel med rubriken The Ties That Bind och den löper över 13 sidor med bilder.

Joni Mitchell får en sju sidor lång artikel skriven av Rob Hughes med namnet Lady Of The Canyon. En ny box på 5 CD med hennes låtar från de tidiga åren 1963-1967 gör henne aktuell. Fascinerande att hon bott i samma hus i Bel Air-området i Los Angeles sedan 1974. Vi får här i Uncut läsa intervjuer med flera personer som umgåtts med henne på senare år. Hon drabbades ju av hjärnblödning 2015, men har återhämtat sig bra verkar det som.

Fleet Foxes har ett nytt kritikerrosat album ute, Det är 12 år sedan deras sensationella debutalbum. Här får ledaren Robin Pecknold breda ut sig över vad som hänt det senaste decenniet med gruppen. Sex sidor.

The Doors klassiska album Morrison Hotel fyller 50 år. Albumet återutges i en deluxe-edition. Gitarristen Robbie Krieger och skivbolaget Elektras boss Jac Holzman intervjuas.

Todd Rundgren får två sidor i serien An Audience With. En Q & A,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *