Brittisk psychedelica 1967-1970 i mitt program på Radio Nostalgi idag – Onsdag 31 mars 2021

I mitt senaste program i serien Beat för Radio Nostalgi blev det lite favoriter från en spännande epok i engelsk pop-och rockmusik. Från 1967 kom en ny musikstil in i bilden. Den hörde jag vid tiden ofta på Radio Caroline och Radio London. Underbara piratstationer som ofta tog ut svängarna..

I programmet hörs grupper som 1967 ändrade sitt sound som t.ex Spencer Davis Group, the Hollies och the Small Faces. Men också mer sällan hörda som Nirvana, the Smoke,the Nice och Dantalian´s Chariot. Lyssna via länken nedan. Gå till fliken Visa Huvudmeny. Sedan på Lyssna. Därefter senaste program och tryck på Beat.

https://www.radionostalgi.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *