Caroline af Ugglas i podden Skivsnack – Onsdag 28 april 2021

Lyssnade idag på nytt avsnitt av podden Skivsnack. Stefan Sundberg gästades av Caroline af Ugglas. Det blev ett av de bästa avsnitten han gjort. Carolines entusiasm över Stefan skivor och hennes sätt att beskriva den musik hon själv valt var smittande.

Caroline live Liseberg 2019

Här är pressreleasen till programmet;

“I detta avsnitt grottar vi ner oss i album gjorda av duos. Gäst är Caroline af Ugglas och studiobordet är som vanligt välfyllt av skivor som Stefan och Caroline plockat med sig från samlingen. Hör bl a om plattan som Caroline satt och diggade på den rosa, smutsiga heltäckningsmattan i flickrummet, om den duo som enligt Stefan gjort de bästa coverplattorna i Sverige och varför Caroline tycker Tina Turner sjöng så mycket bättre under sin tid med Ike än när hon blev soloartist. Och kommer Stefan lyckas med att äntligen få Caroline att inse storheten med Steely Dan….?”

Du kan lyssna via denna länk:

https://poddtoppen.se/podcast/1505276756/skivsnack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *