Nytt nummer av Mojo ute nu – 3 september 2021

Oktobernumret av Mojo har en längre artikel om Robert Plant & Alison Krauss nya album. Uppföljaren till 2007 år prisade album Raising Sand. Åtta sidor där det också ingår en dryg sida om Led Zeppelins fjärde album vilket nu har 50-årsjubielum. Den medföljande CD-n har 15 låtar väl valda av Robert och Alison.

Aretha Franklin är det mycket kring i dessa tider. Här minns basisten David Hood sina studioinspelningar med Aretha i såväl Muscle Shoals som New York. Plus mycket att läsa om den nya långfilmen Respect med Jennifer Hudson i rollen som Aretha. Sex sidor.

Amerikanska gruppen Low har funnits med sedan snart trettio år. Lite av ett alternativband ännu som nu är ute med sitt trettonde album. Sex sidor.

Bob Dylans Bootleg Series har nu kommit till volym 16 och den täcker åren 1980-1985. Mycket ny intressant information får vi på åtta sidor om de här åren. Skrivet av alltid initierade amerikanske veteranen David Fricke.

Adam Granduciel, ledare för bandet The War On Drugs får The Mojo Interview. Sex sidor.

Public Service Broadcasting är en London-grupp som gjort några fina skivor de senaste åren. Här får vi fyra sidor om dem.

Krautrock-bandet Faust har kultstatus. Här får vi sex sidor om dem nu när en samlingsbox med deras inspelningar åren 1971-1974 ges ut i oktober.

I serien How To Buy handlar det den här månaden om tips kring Diana Ross tio bästa album.

Bland de som får mindre artiklar i sektionen Real Gone finns Dusty Hill, John “Hutch ” Hutchinson, Byron Berline och Chuck E. Weiss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *