Uncuts oktobernummer ute – Söndag 12 september 2021

Nick Cave får omslag och längsta text med tio sidor. Här gås igenom låtar från B-sides & Rarities som ges ut i slutet av oktober.

Warren Ellis har varit Nicks högra hand på skivor och scen sedan snart tjugo år. Här intervjuas han över fyra sidor.

Kacey Musgraves är en Nashville-artist som tänjt lite på gränserna inom countryscenen. Här porträtteras hon och intervjuas över hela sex sidor.

Buena Vista Social Club är ett av de bästa album jag har i min skivsamling. De kubanska veteranartisterna producerade av Ry Cooder skapade skivhistoria med den skivan. Nu kommer en 25-års jubiluemsutgåva med fler låtar från inspelningarna. Ry Cooder intervjuas över fyra sidor och även Wim Wenders får en knapp sida med minnen från filminspelning av deras konserter.

David Crosby intervjuas över tre sidor.

Van Der Graaf Generators 70-tal presenteras i ny samlingsbox The Charisma Years 1970-1978. Recension över två sidor plus att Peter Hammill intervjuas på en sida.

Caravan är ett 70-talsband vi inte läser om särskilt ofta. Här får vi en intervju med ende kvarvarande medlemmen Pye Hastings. En samlingsbox är ute nu. Sex sidor.

The Specials är nere på bara tre medlemmar idag. Men de har nytt album ute där de gör covers av låtar som har med protestsång att göra. Albumet Protest Songs 1924-2012 kommer ut 24 september. Sex sidor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *