Mojo ute med sitt decembernummer – Måndag 8 november 2021

Led Zeppelin får omslag och den längsta artikeln. Elva sidor. Mycket om gruppens fjärde album.

Buffalo Springfield hade verkligt starka karaktärer i bandet. Sex sidor.

Jorma Kaukonen var gitarrist i Jefferson Airplane. Nu 80 år gammal intervjuas han över sex sidor.

Karl Wallinger och hans grupp World Party var ett hett namn kring 1990. Vad som hände därefter får vi veta här i en färsk intervju över sex sidor.

Carpenters är alltid intressant att läsa om. I samband med att en ny bilderbok om duon ges ut så ställer Richard Carpneter upp för en sällsynt intervju. Sex sidor.

Sturgill Simpson är en sydstatsartist som rör sig mellan genrer. Han slog igenom 2014 med en tuffare country och har på senare tid gjort även bluegrasskivor, Här presenteras han över fyra sidor.

Pianisten och kompositören Herbie Hancock har varit med länge. En av jazzens giganter med mängder av album bakom sig. I serien How To Buy över två sidor får vi tips om de tio bästa. Av sammantaget 41 studioalbum och 12 liveskivor. Samt 62 samlingsalbum.

No Nukes var ett projekt där det genomfördes konserter på Madison Square Garden i New York i september 1979. Det blev både film och trippelalbum utgivet. Här får vi ögonvittnet från den tiden.

Idles är en engelsk punkartad grupp som gett ut skivor sedan 2015. De har också valt ut låtar till månadens medföljande CD.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *