Rock´n Roll Magazine ute med nytt mummer – Måndag 24 januari 2022

Bob Dylan får det största utrymmet i detta nummer som är 2/2022. En artikel i serien Guiden till och den är signerad Tore S. Börjesson.

Som sedvanligt en diskografi. Från Dylans 58-åriga skivutgivning med omdömen av idag. Alla studioalbumen och några liveskivor.

Skivbackens gäst är John Holm. Som synes på omslaget är han en stor beundrare av Bob Dylan. Sex sidor.

Torsson är väl värda en längre artikel. De startade som liveband för dryga 45 år sedan. Sex sidor.

Gibson-gitarrer har en stor plats i rockhistorien. Här får vi en lång artikel om gitarrmärket och dess historia i Sverige i synnerhet. Sex sidors text.

Gitarristen Slash lärde vi känna först med Gun´s Roses. I februari kommer han ut med nytt album och till sommaren skall han komma till Sweden Rock. Här intervju över tre sidors text.

Krakel är namnet på et svenskt rockband. De hette tidigare Krakel Zpektakel och har återbildats efter fem år. Fem sidor.

Chips Kiesbye känner vi som gitarrist och sångare i Sator men också som framgångsrik skivproducent. Nu han flyttas till Limmared i Västegötland och vi får träffa honom i hans studio. Sex sidor.

Sista artikel i numret är om fyra kompisar i Stockholm som har en singelklubb. De samlar alla på mer udda och ofta obskyr rockmusik utgiven under främst 1965-1969. Fem sidor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *