Frida Hyvönen i Kungsbacka Teater – Lördag 2 april 2022

Frida Hyvönen kom till Kungsbacka Teater lördagen 2 april. Hon hade med sig tre kvinnliga musiker. På gitarr (skymd på all bilder) Anna Bergvall, på keys/synt Ida Lindberg och på trummor Malin Malmgren.

Jag hade inte henne live sedan Stockholm Music & Art-festivalen 2012. Då var hon relativt ny i branschen och hon har utvecklats. Har ju hört hennes skivor en del och var särskilt imponerad av hennes svenska album Kvinnor och barn från 2016. Sedan dess har hon även gett ut Dream of Independence 2021

Vi fick 70 minuters musik och tre av låtarna var från det svenska albumet. Ingen stor publikskara hade slutit upp tyvärr. Vi var kanske 100 -125 personer. Stämningen växte efter hand och för mig var mycket nytt men jag gillar hennes egna stil och texter.

Ida, Malin, Frida och Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *