Clas Yngström gäst i senaste Bluespodden – Torsdag 5 maj 2022

Clas på Nefertiti 2019

Clas Yngström har en lång fin karriär. Mycket om den får i en härligt lång intervju i senaste Bluespodden. Hela två timmar och Clas är verkligen en god berättare. Vi får höra om uppväxten i Borlänge, om Hagströms-gitarren om vänskapen med bl.a Albert Collins och mycket mer. Den sista tredjedelen handlar mest om den senaste skivan med gruppen Clas Yngströms Blue Devils och här få vi också höra delar av musiken på denna.

Tommy Moberg och Fredrik Karlsson som driver Bluespodden skriver så här om programmet:

“Det andra stora artistporträttet är här! Följ med på gitarrguden Clas Yngströms underbara resa från 60-talets Dalarna enda fram till nutid! Ett mustigt, mysigt och roligt samtal där vi berör allt mellan himmel & jord, dricker rödvin & lyssnar på purfärska albumet med Clas Yngströms Blue Devils – “Jävelskap”!”

https://poddtoppen.se/podcast/1327996117/bluespodden/avsnitt-58-clas-yngstrom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *