Torsson på Lisebergs lilla scen – Lördag 11 juni 2022

Torsson kör på outslitligt genom åren. Nu kom de till Lisebergs lilla scen lördagen 11 juni. Kvar från starten 1976 är bara sångaren Bo Åkerström och i årets sättning återfanns trotjänaren Thomas Holst på gitarr och orgel samt Dan Persson på bas, Michael Sellers på gitarr och nye Rikard Swärdh på trummor. Ett mer rockigt sound än på de tidiga skivorna och man hör inspirationen från Sir Douglas Quintet tydligt när Holst spelar orgel särskilt.

De började med Klippans centrum. Tidigt kom Blodomloppet och under kvällen äldre låtar som Bröderna Holm, Volleyboll-Molly, Sverige, Max och Nisse, Ett litet hotell, Trollskog, Danmark och i ett sjok i slutet Det spelades bättre boll, Son av Ayatollah och Jag minns en gammal bil. Några från senare plattor var Ost, vin och fotboll och Tre kusiner.

Torsson har en stor och trogen publik i Göteborg efter sina otaliga spelningar i staden. Ikväll var det säkert drygt 500 personer som hade kommit. Blev 70 minuters konsert.

Några liveklipp kan du se på mitt facebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *