Eric Bibb intervjuad i Bluespodden – Tisdag 5 juli 2022

Bluespodden är ute med sitt 60e program. Fredrik Karlsson och Tommy Moberg har intervjuat ingen mindre än Eric Bibb i dennes hem. Som alla som någon gång träffat Eric vet är han en synnerligen vältartikulerad och trevlig person att lyssna till.

Albumet Global Girot från 2018

Här får vi ett verkligt fint grepp om hans bakgrund och karriär. För många höljdpunkter att nämna här men Erics innerliga hyllning till Sven Zetterberg i ord i slutet är mäktig. Den här pratstunden som är på hela 1 timma 40 minuter får inte missas. Telefonnumret på bilden ovan är om man vill stötta podden med Swish.

Eric Bibb och Knut Reiersrud i Göteborg 2014
Erics senaste album från 2021. På etiektt Provogue

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *