Brad Paisley 50 år idag -Fredag 28 oktober 2022

Brad Paisley föddes den 28 oktober 1972 och växte upp i Glen Dale, West Virginia. Han kom till Nashville där han fick ut sin första skiva i februari 1999, singeln Who Needs Pictures på Arista. Redan i maj samma år fick han uppträda på Grand Ole Opry. Den första listettan på countrylistan kom 2000 med låten He Didn´t Have To Be , etta blev samma år även We Danced. Sedan dess har han varit firad som en av countrymusikens allra främsta artister. en fantastiskt bra sångare och låtskrivare men kanske allra mest firad som gitarrist.

Brad har varit i Sverige nu flera tillfällen och jag har sett honom alla fyra gångerna i Göteborg. Åren 2011,2012 och 2014 i Lisebergshallen och nu senast nu i somras på Liseberg stora scen.

Mitt inlägg från det besöket Finns att läsa här

2 kommentarer Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *