Brittiska The Hanging Stars kom till Pusterviks matsal – Lördag 12 november 2022

The Hanging Stars från London i en spelning i Pusterviks matsal en sen lördagskväll 12 november. De startade inte förrän kl. 23 och hade initialt en stor publik som hade gått upp en trappa från en slutsåld hårdrockkonsert nere i stora klubben. Men efter hand var vi väl kanske 100 personer som stannade för att lyssna.

De spelade en Americana-musik med bra variation. Egna låtar och en stark sångare i svenskfödde Richard Olson. Pedal steel i de flesta av låtarna från Joe Harvey-Whyte och det fanns drag av The Byrds och även kalifornisk pscyhedelica. Bra stämsång på låtarna emellanåt men lite för hårt trummande gjorde att texterna inte alltid hördes.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *