Mariel Buckley med band på Twang i Stockholm – Torsdag 17 november 2022

Mariel Buckley i sin första Sverigeturné kom till lilla klubben Twang på söder i Stockholm torsdagen 17 november. De hade gjort närmare en vecka med spelningar i landet. Hon är från Calgary men verkade enligt ett mellansnack ha börjat spela i Edmonton och hennes band var också kanadensare. Det var americana-musik men inte rakt av. Bl.a ingen pedal steel utan keyboardisten låg mer åt The Doors stil.

Mariel hade sina egna låtar förutom vid två tillfällen i den 75 minuter långa konserten. I mitten gjorde hon en avskalad version av Sill Crazy After All Those Years och mot slutet en rivig Mercury Blues.

Det var helt trångt och fullsatt på Twang med ca. 100 personer inne. Scenen hade ingen upphöjning så alla kunde inte se bra. Men ljudet var perfekt. Ännu bara två album ute och med den rösten finns det en klar framtid för Mariel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *